zondag 7 november 2010

Abacadabra 113 op herhaling

Het ideale patroon voor deze mama met kleine baby, want zeer snel klaar. Daarom nog maar eentje gemaakt in de zeer spaarzame uurtjes achter de naaimachine. Net als de vorige in maat 128, maar deze keer niet van tricot maar van een paars/zwart gemeleerde breistof van Bizzkids. Het is een leuke stof om te zien vind ik, het zal ook vast lekker zitten maar om het te verwerken vond ik het wat minder, niet echt gemakkelijk. Maar goed, hij kan in de kledingkast van Sara en als ze 'm van de week een keertje draagt zal ik er nog wel een foto van maken. Ik kijk nu al uit naar het volgende project, want die zal van babyrib gemaakt worden. Een van mijn favoriete stoffen om mee te werken..................

9 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik vind het jurkje prachtig geworden. Mooie stof ook, prachtig van kleur en de zwarte details maken het helemaal af!

Fijne zondagavond!

Groetjes, Collie

Sabine zei

Inderdaad, een ideaal jurkje om te maken voor een jonge mama! En heel mooi stofje dat je gebruikte. Ik denk dat ik er toch ook maar eens naar op zoek ga. Mooi kleurtje ook!

groetjes,
Sabine

Isabelle zei

Die is ook echt supermooi geworden, wat een geweldige stof heb je ervoor gebruikt. Ik denk dat het Sara ook heel mooi zal staan.
Ik vond het toen Roos net geboren was, heerlijk om even te kunnen naaien ;-). Idd niet te lastige projectjes, maar dit soort dingen zijn dan juist heerlijk ontspannend om te doen. Geniet er maar lekker van!

Groetjes, Isabelle

Borgero zei

Ook deze ABC is erg mooi geworden. Weer heel anders dan de vorige, maar dat maakt hem niet minder leuk. Tja, gebreide stoffen rekken nog meer uit dan tricot al doet, altijd lastig om dat mooi te krijgen.
Groeten, Nienke

frunnik zei

Wat een prachtige kleur hel mooi geworden.
Kanp dat je naast de baby nog tijd en puf hebt om aan de naai te gaan.

Groetjes Arjanne

Cindy zei

Deze is ook erg mooi geworden! En wat een leuk stofje! Rekt deze gebreide stof ook of niet?
Ik heb namelijk ook een heel gaaf gebreid stofje gezien en die wou ik dan ook gebruiken voor de aba113 maar weet niet of dat kan?!
Fijn weekend,
groetjes Cindy

Mariette zei

@Cindy: Dank je voor je complimenten :-)
Er zit wel een mooie rek in deze stof, dat maakte het voor mij wel wat lastig naaien maar voor het modelletje is het perfect. Kan dus heel goed! Succes ermee!
Groetjes, Mariëtte

Snoeties zei

Wat een leuk jurkje Mariëtte. Dat zal vast heel lekker zitten. De stof ziet er ook warm uit.

groetjes Heidi

Esrosa zei

Dat is inderdaad een leuk model! Mooie kleur ook, goed gecombineerd met het zwarte detail van de bandjes. 't Lijkt volgens mij wel een beetje op een jurkje van FM, Kerstin of zo.
Lekker toch, die snelklaarprojectjes? Moet kunnen hoor!
Alles goed met Oliver?