dinsdag 11 januari 2011

Snel, eenvoudig en warm.....


.....dat is deze combi van jurkje Laura en de bekende Laguna legging. Allebei Farbenmix patronen. Het jurkje is gemaakt in maat 134/140 en de legging in maat 110/116, maar dan wel een heel stuk verlengd. Omdat Farbenmix zelf aangeeft dat het jurkje in de passende maat meer als een lange trui valt dan als een jurkje, heb ik dit patroon niet in 122/128 gemaakt maar een maat groter. Voor de heupwijdte is deze maat ook wel nodig maar ik vind 'm wat breed op de schouders nu. Niet echt heel storend, wellicht heeft Sara er zo volgende winter ook nog plezier van. En nee, de mouwen zijn niet te lang.......het was alleen een beetje koud buiten en Sara wilde haar handen verstoppen onder het warme fleece :-)
Stofjes zijn allebei van Stenzo, ik dacht van vorig winterseizoen. Het fijne van die stoffen vind ik dat het roze precies dezelfde tint is, dat is wel leuk combineren uit de voorraad.

4 opmerkingen:

d'Boederie zei

Lekker warm vooral!!Die stippenstof hebben wij hier ook in huis en die is en blijft zo heerlijk om te dragen!!

Jessica zei

Dat is een hele mooie Laura en Laguna geworden. De kleuren passen perfect bij elkaar. Heb net het patroon hier ook binnen.

Vind hem voor mezelf ook zo mooi.

Groetjes, Jessica

Mirella zei

heerlijke jurk/ trui geworden. Super mooi !!!

~THEA~ zei

Hoi Mariette,

Wat een lekkere frisse kleuren zijn dit!Echt wat voor die jonge meiden!

Ik hou er wel van.

Groetjes Thea♥