woensdag 31 juli 2019

Juli in vogelvlucht + reisje naar Engeland


Het laatste blogje van deze maand alweer, het was helaas geen produktieve maand. Ik heb heel weinig gehaakt bijvoorbeeld. Wel was er een Odette en het maandelijkse blokje van Country Meppie. Daarbij nog een supersnel kadootje voor een kinderfeestje, namelijk een tekenblok met een naamsticker. Deze gaven we samen met mooie kleurpotloden kado.

Ik heb geen wolletjes of stoffen aangeschaft in juli, wel kwam er zoals elke maand weer een Knipmode.

Maar er was nog meer op tijdschriftengebied........


We waren namelijk voor een paar dagen in Engeland en daar hebben ze heel veel leuke tijdschriften. Bladen die je soms ook hier wel kunt kopen, maar die dan gewoon 2 en half keer zo duur zijn als de originele prijs. Dus er ging nog wat leesvoer mee naar huis.....gewoon gezellige bladen en.........


.......een paar hobbytijdschriften......als je er dan toch bent dan moet je je slag slaan vind ik ;-) Wat me opviel was de grote verscheidenheid aan brei-tijdschriften. Velen daarvan gericht op kinderkleding en knuffeltjes. Natuurlijk de Simply knitting die we hier in Nederland ook in het Nederlands hebben, maar ook zoveel anderen. Een hele andere stijl dan zoals je hier de Verena hebt bijvoorbeeld, leuk om te zien.

Qua winkels hebben we voornamelijk de zaken bezocht die voor een kind leuk zijn. Met andere woorden: de M&M's store, de Lego winkel en natuurlijk Hamleys. Verder zijn we veel buiten geweest, in de stad en in een prachtig park vlakbij ons hotel. 

Maar ik was blij verrast toen ik zag dat er een stoffenwinkel, genaamd Fabrics Galore, in de buurt van het hotel was. Daar heb ik natuurlijk even een kijkje genomen....een prachtige winkel met heel veel verschillende stoffen maar ik kon niet echt een keuze maken.  Het was er ook ontzettend druk, er waren dames constant stoffen aan het knippen voor klanten. Alleen maar leuk om te zien dat kleding maken en quilten in London best wel hip is.
Ik was er ook niet naartoe gegaan met het doel om iets te kopen, maar het was toch zeker de moeite waard om te kijken.

Onze vakantie zit er op, nu nog hier en daar een dagje uit en ook wel lekker genieten in de tuin met hopelijk af en toe even handwerken. En lekker lezen en inspiratie opdoen ;-)
Tot volgende maand!!

6 opmerkingen:

Corrie zei

Heerlijk om in een andere omgeving/land in de winkels te snuffelen en sfeer te proeven.
En ook nog leuke dingen gescoord.

Nina Hobbysite zei

Klinkt als een leuke vakantie! En tijdschriften blijven altijd leuk.

Gerlily zei

Engeland, wij kunnen er geen genoeg van krijgen! Leuke bladen heb je gescoord. Fijn weekend.

Vlijtige Lies zei

Even gas terug. Heerlijk en af en toe nodig.En genoten in Engeland,met een pittige terug reis toch. Voorlopig hoef je je niet te vervelen opleesgebied.Groetjes.

Plenty of Presents zei

Heerlijk, leesvoer uit het buitenland! Lekker inspiratie opdoen. 🌾🍃groetjes Paula

marmarel zei

Ja leuk, dat weet ik ook nog van Engeland: De mooie bladen.
Groetjes, Marijke