dinsdag 28 april 2015

Koningsdag....


Iets later dan gepland is hier m'n verslagje van Koningsdag 2015. De laatste oranje donuts smaakten vandaag ook nog prima :-)

Ik ga de vrijmarkten steeds meer waarderen. Eerder liep ik voor de gezelligheid wel eens een rondje mee over de vrijmarkt, kocht ook wel dingen maar niet heel fanatiek zeg maar ;-) Daar kwam een paar jaar geleden verandering in en sinds vorig jaar zet ik ook echt de wekker om er maar vooral erg vroeg bij te zijn. 
Dit jaar liep ik om kwart voor zeven 's ochtends samen met oudste zoon over de vrijmarkt in een nabijgelegen dorp.....gewapend met een wensenlijstje en een portemonnee gevuld met muntgeld.

Grootste wens was buitenspeelgoed voor jongste en dan met name een grotere tractor dan die hij hiervoor had. Toen we die al vrij snel hadden gevonden, ook nog een met aanhanger, kon de dag eigenlijk al niet meer stuk.
Gelukkig was zoonlief mee om het gevaarte naar de auto te sjouwen....

Tijdschriften staan ook altijd hoog op het lijstje en zo vond ik een grote stapel recente Tina's voor dochter. Verder nog wat speelgoedauto's, een gezelschapsspel en aardbeienplantjes.
Tenslotte vond ik zelf nog een piepschuimen paspophoofd (is dat een woord?) om m'n zelfgemaakte mutsen op te showen. Die zal op m'n blog ooit nog wel eens voorbij komen.

Om negen uur zat ik weer aan de koffie, hebben we in ons eigen dorp nog een rondje gedaan, televisie gekeken en vooral genoten van de blijdschap van kleine zoon met z'n nieuwe tractor ("ooooo, nu heb ik een echte John Deere")

M'n blogpauze is voorbij, ik heb wel het een en ander te vertellen en te laten zien en zal dat in gedeelten doen. Ik ben heerlijk opgeschoten met m'n plannen dus in dat opzicht was het wel een geslaagde actie om wat te minderen met pc/tablet-tijd. Maar ik heb de inspiratie van jullie blogs wel gemist, dus zal ik vanaf nu zo langzaamaan weer eens komen buurten. Meer volgt binnenkort....

3 opmerkingen:

huis tjokvol zei

Ppff dat is vroeg,nee wij niet hoor,wij waren er rond een uur of 10 denk ik,we hebben niks gekocht,best knap vond ik zelf,we hadden ook niks nodig,maar leuk zeg dat je gevonden hebt waarvoor je heen ging..

Zaanse Zolder zei

Wat heerlijk om zo lekker te struinen én dan ook nog leuke spullen te vinden!

Wilja zei

Leuk hè! Wij zijn ook naar een grote vrijmarkt geweest met z'n allen. Een ieder had wel iets om naar te zoeken, armbandjes tractors etc. De kinderen vinden het altijd geweldig om tussen de spulletjes te snuffelen.