donderdag 18 juni 2009

Daisy

Daisy van Farbenmix is eindelijk af, gemaakt in 110/116. Het was de laatste van m'n stapel, ik legde 'm steeds onderop ;-) Niet omdat het geen leuke jurk zou zijn om te maken maar omdat ik meer zin had om met zomerkleding bezig te zijn. Ik vind deze leuker voor het najaar, het kan wel voor frissere dagen want het is geen dikke stof, maar ik vind de kleuren in de stof wat herfstig aan doen. Het is ook een poplin uit de vorige najaar/wintercollectie van Stenzo en ik had de jurk al een tijd geleden geknipt. Sara was zo lief om even haar zomerjurkje te verwisselen voor Daisy met een lange legging en laarzen erbij. Om daarna weer snel haar zomerjurkje aan te doen..........:-) Gelukkig is m'n lijstje nu helemaal af en kan ik weer wat nieuwe kleding gaan knippen, ik heb nog wel wat plannen voor zomerkleding. Het was trouwens wel een prima stok achter de deur om de stand van zaken in m'n blogje bij te houden.
Nog even over Daisy: dit vind ik nou echt een anders dan anders patroon. Echt origineel, niet heel erg moeilijk om te maken, wel wat bewerkelijk. Maar het resultaat is er ook naar vind ik, ik denk dat ik dit patroon in de winter nog wel eens tevoorschijn haal, misschien een effen versie met wat meer versiering, borduursels en band...................

4 opmerkingen:

Collie-Collie zei

De Daisy ziet er prachtig uit en van een heel erg vrolijk stofje. Ik heb hem ook liggen, maar dan inderdaad voor de winter.

Groetjes, Collie

Michaela zei

Hello Mariette,

this is a wonderful dress, great colors.

kind regards
Michaela

Frunnik zei

Prachtig geworden, mooie stof!

Groetjes Arjanne

Isabelle zei

Gaaaaaf!!!!!! Ik wil hem ook nog eens gaan maken, idd voor de herfst is die leuker, ook het model denk ik... maar ik vind hem echt heel mooi geworden! En idd een bijzonder patroon.