maandag 7 juni 2010

6 jaar!


Bedankt allemaal voor jullie felicitaties voor Sara's verjaardag!
Het was zelfs dubbel feest voor haar want vandaag mocht ze ook nog op schoolreis. Toen ze thuis kwam heeft ze haar kadootjes uitgepakt en haar buik volgegeten met taart en de Koekiemonster-muffins die op de foto staan. Ik heb ze ooit eens op een Duits blog voorbij zien komen en heb gelijk de link naar het recept opgeslagen want ik vond ze geweldig. Dus voor wie ze ook eens wil maken, hier is het recept te vinden :-)

7 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Dank je wel voor het recept, ik dacht dat je ze gekocht had, zo mooi zien ze er uit!! Ik heb gelijk het recept uitgeprint!! Want ik vind ze schitterend!

Groetjes, Collie

Sabine zei

Geef je dochter nog 6 dikke kussen voor haar verjaardag (als ze nog wakker is...:-) )
Wat zijn die muffins leuk! Ik download ook meteen het recept. Onze dames zullen er ook gek van zijn. Bedankt om de link te plaatsen.

groetjes,
Sabine

loesje zei

Dat ziet er erg mooi uit knap hoor,
ik heb zelf een keer piraten gemaakt van eierkoeken en ben er heel erg druk mee geweest, kom ik op school zegt de een na de ander...dat lust ik niet, dus ik doe tegenwoordig gemakkelijk en koop een grote doos met ijs, wel heel gemakkelijk maar ook lekker.
groetjes Gerlinde

Sandra zei

Geweldig, zo'n leuke traktatie heb ik nog nooit gezien! En volgens mij zijn ze ook heel lekker...!

Groetjes, Sandra

Suusje Q. zei

Wat een leuke traktaties zeg!

Action Girl ! zei

wow, die zijn echt mooi! fantastisch!

Anouk zei

Net kom ik via Sancho op je blog en zie je koekies. Geweldig, en super dat je de link naar het recept erbij geplaatst hebt.
Grt, Anouk