donderdag 21 april 2011

Zo ziet.........

........m'n eettafel er op het moment uit. Stapels Knippies en Ottobre's die ik aan het bekijken ben op zoek naar stoere jongenspatronen. Hier en daar een blaadje met notities die ik eerder maakte van "patronen-om-te-onthouden".
De bedoeling was om deze week lekker de machines op tafel te zetten maar daar is het niet eens van gekomen. Sara is al sinds maandag ziek thuis, keelontsteking was het oordeel van de dokter, maar dinsdag kwamen de waterpokken opzetten. Ik hoop dat ze het ergste inmiddels achter de rug heeft.
Nieuwe plannen maken is wel iets waar af en toe even een momentje tijd voor is. Ik heb al aardig wat gave patronen in de goede maten gevonden. Binnenkort maar eens een definitief lijstje maken en eens kijken of er nog wat stoere stoffen in de kast liggen, dan kan ik gaan overtrekken en knippen.

7 opmerkingen:

Sabine zei

In elk geval, heel veel succes! Het is nu alleen te hopen dat de andere kinderen de waterpokken ook niet krijgen, want die zijn toch zeer besmettelijk.

veel sterkte nog!
Sabine

Mariette zei

Dankjewel Sabine!
Tja, gelukkig heeft Jack ze al eens gehad maar ik hou er toch wel rekening mee dat Oliver binnenkort misschien aan de beurt is :-(

Collie-Collie zei

Ziet er bekend uit, zo'n tafel vol met patroonbladen en briefjes met lijstjes... leuk!!

Heel veel beterschap met de dame!!

Groetjes, Collie

Mirella zei

ooo... heel bekend die foto vd eettafel ;-) hier ook hoor. heerlijk alles door bladeren, plannen maken, stoffen zoeken en dan vervolgens geen tijd hebben ervoor ... ;-)
Beterschap met je dochter.

Cindy zei

Gezellig al die patroonbladen! Heerlijk om in te neuzen en te kijken wat je wilt maken!
Hopelijk is je dochter weer helemaal opgeknapt!
Groetjes Cindy

Bonte Tante zei

Zo ziet het er bij mij ook wel eens uit: de bank, de vloer ervoor enz. bezaaid met patronen om een poging te doen tot kiezen van HET leukste patroon! Veel succes!

Ik hoop dat je dochter inmiddels weer fit is? en anders nog beterschap voor de dame.

Ingeborg

Streuterklamotte zei

Liebe Mariette,
für Jungen nähen ist immer schwieriger als für Mädchen, finde ich! Hoffentlich kannst Du Deine Pläne bald in die Tat umsetzen!

Liebe Grüße,
Sabine

Vielen Dank, dass Du bei mir Leserin geworden bist!