vrijdag 3 februari 2012

Voordat ze weer op zijn..........


......even een paar fotootjes van mijn vrijdagse baksel. Bijna elke vrijdag bak ik wel wat lekkers voor het weekend. Vaak niet bijzonder genoeg om op de foto te zetten, of het is gewoon veel te snel weer op...........Vandaag dus cakepops, of popcakes zoals ze ook wel worden genoemd. In de laatste week van de kerstvakantie kwam ik de cakepop maker in de winkel tegen en ik was er helemaal weg van. Ik heb er even over nagedacht en besloot dat dit toch wel erg leuk is om in huis te hebben wanneer er bv. traktaties moeten worden gemaakt voor school of een feestje. Dus de volgende dag ben ik teruggereden en heb het apparaat gekocht. De ronde cakejes zijn ook superleuk om te versieren en dan in een bonbonvormpje te doen, staat erg gezellig op tafel!
Ik ben nog aan het experimenteren met verschillende glazuren, cake melts en versiersels. Zometeen komen de oudste twee thuis en dan mogen ze toeslaan en dan hoor ik wel of ze goedgekeurd zijn ;-)))

Ik heb trouwens na de twee jongenstruien geen steek meer genaaid in januari. Zo'n tijd heb je soms, ik was te druk met andere dingen. O.a. veel opruimwerk en plannen maken voor onze achtertuin die dit voorjaar helemaal op de schop gaat. Verder heeft een overstap naar een nieuwe provider, die niet geheel probleemloos ging, ervoor gezorgd dat ik veel minder online ben geweest dan normaal. Kortom ik ben weer terug en ik kom weer regelmatig een kijkje nemen op jullie blogs. Ik ben er helemaal klaar voor om aan de voorjaarskleding te beginnen :-)))))

12 opmerkingen:

justwendy zei

Wauw dat ziet er lekker en leuk uit toppie.
Wist niet eens dat je daar een speciaal apparaat voor had. Dat lijkt mij ook wel wat. Waar heb je dat apparaat gekocht als ik vragen mag.

fijn weekeind, gr wendy

Zaanse Zolder zei

Ziet er zooooooooooo leuk (en lekkerrrr!) uit..... op tv heb je ook zo een "amazing" reclame voor die dingen hè...

Mariette zei

@Wendy: Hoi, ik heb 'm gekocht bij een vestiging van Expert. Maar ik zag 'm ook bij diverse webwinkels. Het is van het merk Babycakes van Inventum. O ja, het is een knalroze apparaat, alleen al leuk om in de keuken te hebben staan ;-)). Jij ook een fijn weekend!

Mariette zei

@Sylvia: ja, klopt. Maar degene die ik zag waren van die platen die in de oven moesten. Dit apparaat gaat rechtstreeks het stopcontact in, net als zo'n cupcakemaker zeg maar.
Fijn weekend!

frunnik zei

Dat ziet er heel gezellig uit.
Lijkt me leuk om te doen.
Eet smakelijk straks!

Groetjes Arjanne

~THEA~ zei

Nee, ook nog nooit van gehoord!
Maar het ziet er leuk uit, ideaal natuurlijk als je kids hebt!!

Smaken zullen ze vast wel!!

Geniet er van.

Fijn weekend.

Groetjes Thea ♥

Stoffenjunkie zei

LEKKER!!! Hier ook lekker vrijdags gebakken, mijn kinderen zijn iedere vrijdagmiddag vrij dus dat is een mooie gelegenheid. Wij hebben brood gebakken.

In welke winkel ben je die cakepop apparaat tegen gekomen? Oh, ik zie het nu al. Ben zelf aan het kijken voor een cakepopbakplaat voor in de oven, scheelt weer een apparaat in de keuken. De originele manier met botercreme of icing en cakekruimels vinden we hier te machtig.

Groetjes Denise

Blomkes zei

Dat ziet er kleurrijk en gezellig uit. Dat is leuk thuiskomen voor je kinderen!

Groetjes, Elske

Marieke zei

Dat ziet er vrolijk uit, leuk! (Waren ze ook lekker? vast wel....)

Cindy zei

Jammie, lekker! Handig zo een apparaat! Dat zal smullen zijn geweest bij jullie!

Mama Deborah zei

Ziet er heel gezellig uit,

Carla zei

Ze zijn vast op maar zien er erg lekker uit!