zondag 11 augustus 2013

Even wat anders....


...het is dan wel rustig op m'n blog maar ik zit zeker niet stil. Het is natuurlijk nog steeds vakantie en we genieten van af en toe een dagje weg, zwembad, buiten zijn en nog veel meer. Maar tussen de bedrijven door ben ik stukje bij beetje de hal aan het opknappen. Plafond gewit, muren overgeschilderd. Vandaag begin ik met de radiator....en dan kan zo langzaamaan het leukste werkje beginnen, het herinrichten. Alle lijsten en decoratie die er al jaren hingen ga ik vervangen door nieuwe en ik heb een donker eiken tafeltje bij de kringloop op de kop getikt die inmiddels mooi wit is.....en ondertussen zijn de radertjes aan het draaien over de nieuwe najaarskleding, wat is in, wat vinden de kinderen leuk, wat is er hard nodig als kastvulling.....eerst maar eens de hal af en dan ga ik weer beginnen met het naaiwerk :-) Fijne dag!

9 opmerkingen:

Sabine zei

dat kan zoveel deugd doen, hé, je huisje opknappen. Ook ik kijk al uit naar de moment dat onze verbouwingen achter de rug zijn. Dinsdag a.s. is het bouwverlof voorbij en beginnen de mannen terug.

We krijgen toch ook het eindresultaat te zien?

groetjes en nog veel werkgenot,
Sabine

jaimie zei

Hallo,

Veel succes, jij zit in hetzelfde als ik, ik ben ook meubelen in de primer aan het zetten, verwarming, deuren,ramen om daarna in het wit te kunnen zetten, en hopelijk is het ook snel klaar, dan kan mijn naaimachine terug gezet worden . Gelukkig is het nu minder warm ervoor he.

Groetjes, Jaimie

Onny zei

Wat leuk lekker veranderen. Ik ben natuurlijk benieuwd naar je eindresultaat. Succes nog even.

Blomkes zei

Zo je bent voorlopig wel even zoet, ben benieuwd, veel succes!

groet, Elske

corina zei

altijd leuk dingen veranderen en schilderen. Ben wel benieuwd hoor naar het resultaat.

Corina

Zaanse Zolder zei

oh dat klinkt leuk en spannend !
Hier zou ook geverfd moeten worden alleen ben ik daar niet zo goed in ;-)

Viltanja zei

Heerlijk om de boel wer lekker op te frissen en een hele nieuwe look te geven. Krijgen we het straks ook te zien?

Groetjes Anja

Anne zei

Hahaha het "heerst", wij zijn met de slaapkamer bezig. Na 15jaar werd dat toch echt tijd!

Ben benieuwd naar je foto's als het af is.

Anoniem zei

Is ook op zijn tijd nodig. Hier wordt in de vakantie de keuken geschilderd. En zelf kan ik erg genieten van wat nieuws en een verandering in huis, vooral als het niet zo veel kost ;-). Succes!