zondag 4 augustus 2013

Pinterest

Nee, ik begin niet aan Pinterest, dat waren mijn woorden een paar maanden geleden.....niet omdat het me niet leuk leek, maar meer een kwestie van tijd, of gebrek daaraan eigenlijk......maarrrrr, ik ben overstag. Pinterest is geweldig, beter dan de bladwijzers in m'n browser die ik hiervoor altijd gebruikte, en dan meestal lang aan het zoeken was als ik iets terug wilde vinden. Wat een geweldige plek om inspiratie op te doen en alles netjes in categorieën onder te brengen. Links van dit bericht staat een button, zodat je mijn borden op Pinterest kunt bekijken.

7 opmerkingen:

bijleonie zei

pinterest is geweldig zo makkelijk alles wat je leuk lijkt in overzichtelijke mapjes. je hebt helemaal gelijk dat je overtstag bent gegaan

Zita zei

Heerlijk he, pinterest! Ik ga je volgen :D

Zaanse Zolder zei

oh oh pas maar op, zo verslavend haha!

Viltanja zei

Ik heb even naar je pinterest verzameling gekeken. Wat een leuke dingen kun je daar vinden hè. Ik raak er altijd helemaal geinspireerd door.

Groetjes Anja

Omias maaksels zei

Ik ben ook fan van P !!
Grote fan zelfs.
Ik ga straks eens in jouw borden grasduinen, Mariette.
en heel misschien vind je bij mij ook nog wat inspiratie op mijn Pinterest .http://pinterest.com/miduc/boards/

Jeannette zei

Ik heb me er nog niet aan gewaagd, ik ben al zo veel tijd kwijt aan alle berichten bijhouden bij Sancho en Facebook en mijn bloglijst, wie kan me vertellen waarom ik me er wèl aan zou wagen?

Elfi zei

Ik vind pinterest ook geweldig, het is net een online naslagwerk, heerlijk om al je dingetjes erop te zetten, die je nog wilt maken, heerlijk rondneuzen. Veel plezier met pinnen!