maandag 23 september 2013

Pyama's voor Oliver


 ....pyama's waren nodig.....hard nodig. Alle winterpyamaatjes die ik nog had liggen voor Oliver kwamen flink tekort aan mouw-en beenlengte...onze kleine man is inmiddels een grote vent aan het worden....... Maat 116 maakte ik van een pyamapatroon uit Ottobre 6/2009 (shirt Night Owl en broek Stripy legs). Broeklengte expres wat langer gemaakt, omdat ik hoop dat ze de hele winter gedragen kunnen worden.

De stoffen komen uit een verrassingspakket met het thema dieren van Michas Stoffecke. Ik heb natuurlijk mega-veel meisjes printjes in huis, maar leuke jongensprintjes lagen er te weinig in de kast, vandaar dat ik deze kocht. De linker is een bio-interlock van Janeas World (Crazy monkey) en de rechter pyama is gemaakt van de bio-interlock  "Elch". Heerlijke warme stoffen........


Zo, en nu weer verder met het volgende, ik heb me voorgenomen om niet meer van die grote stapels in het voren te knippen, dat gaat me op een gegeven moment toch tegenstaan. Gewoon 1 voor 1, of per twee zoals in dit geval.....de oudste twee hebben ook al weer nieuwe pyama's besteld toen ze zagen dat ik hiermee bezig was, maar eerst even wat anders.

8 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

ze zijn super !! ik bedenk me dat Christian ook hóógnodig pyama's nodig heeft.. maat 152 heeft ie ineens... slik

Christel zei

heel mooi en knuffelbaar!

Karin zei

Leuk laat de winter maar weer komen.

Gerlily zei

Heel leuk, zien er lekker warm uit.

Corina zei

Dat zijn mooie stofjes, net als de pyama's die het geworden zijn. Logisch dat de ander ook gaan bestellen.


Corina

huis tjokvol zei

wat een leuke pyjama,s

Doortje Dartel zei

Dat zal lekker slapen in zulke leuke warme pyjama’s!

Miss Creatuurtje zei

Pyama's in een heel leuk stofje! Tof!