zondag 8 februari 2015

Druk bezig...verkleedfeest


Er worden hier momenteel veel uurtjes achter de naaimachine doorgebracht....ik ben bezig met verkleedkleding voor het aankomende verkleedfeest op school. Ik heb nog een kleine twee weken om het af te krijgen, het feest valt namelijk niet tegelijk met het carnaval. 

We hebben helemaal in ons hoofd hoe het moet worden en hopelijk gaat dat allemaal lukken. Het is een klus waar aardig wat tijd in gaat zitten, vooral gezien het feit dat we niet in een carnavalsregio wonen maar het is zo leuk om te doen. Overigens alleen voor middelste want jongste past prima in een set verkleedkleding die ik eerder al eens maakte (voor hem maak ik misschien volgend jaar wel iets nieuws als het zo uitkomt, ik probeer dat altijd een beetje om en om te doen).

Dus nu nog geen affo om te laten zien. Ik kan wel een klein tipje van de sluier oplichten: ik had voor dit project 4 meter velours de panne nodig. Dat leek me redelijk veel voor een kledingstuk voor een meisje met lengtemaat 152/158 maar toch was het precies pas, op een paar schuine reststukken na. 
Binnenkort meer hierover ;-)

Wel kan ik nog wat mooie bolletjes katoen showen die ik kocht bij de plaatselijke hobbywinkel. Er was een leuke aktie o.a. met de nieuwe Catania Denim en daar kon ik niet voorbij lopen, ik moest wel even m'n UWYH-principes waar ik me in 2015 aan wilde houden overboord gooien maar goed. Ik heb al een globaal idee wat ik er mee wil gaan doen, moet alleen nog even op zoek naar een patroon. Ik ben erg benieuwd naar het effect hiervan als het gehaakt wordt.

Ik ga straks nog even verder haken aan iets anders dat bijna af is, fijne avond iedereen!


4 opmerkingen:

Woon - Geluk zei

Ik ben heel erg benieuwd naar je verkleedset! 4 meter! Dat zal een prachtige jurk (?) worden!

Groetjes Cindy
woon-geluk.blogspot.nl

riakaartenencreaties zei

Succes met je verkleedkleding.
Prachtige Catania katoen.
Ben benieuwd wat je er van gaat maken.
Grts Ria

Gerlily zei

Benieuwd naar je verkleedkleren. Zelf vond ik het eigenlijk nooit zo leuk om te doen. Zo weinig als ze het dan soms aanhebben. Dus bij 4 meter neem ik mijn petje af ;-). Mooie bolletjes hé! Hier liggen ze ook te wachten op een project. Fijne maandag.

Doortje Dartel zei

Je bent lekker bezig! Wauw 4 meter stof in een jurk, dan ben ik wel nieuwsgierig hoe die er uit gaat zien.
Succes met het verder naaien!