donderdag 7 mei 2015

Tilda tip Na afloop van m'n wekelijkse boodschappenrondje loop ik af en toe even binnen bij Boekenvoordeel. Ze hebben er regelmatig nieuwe hobbyboeken en ook snuffel ik graag bij de kinderboeken (heb geen banden met deze winkel overigens hoor, ben gewoon een tevreden klant en ik deel graag een leuk koopje met jullie)
Ik koop natuurlijk niet elke keer iets maar vandaag ging ik niet met lege handen naar huis....


 Ik vond er namelijk twee boeken van de Tilda serie die ik nog niet had. Tilda's Favourites en Tilda's Dreams. Er was nog een derde boek, Tilda with love. Die heb ik laten liggen omdat dit een vertaling is van Tildas Hus/Sew Pretty Homestyle. Die ik op mijn beurt al heb in een Nederlandse vertaling van Ariadne, verschenen onder de titel Sfeer maken.  


 Dat boek was mijn eerste kennismaking met Tilda, alweer jaren geleden, zal het 2007 geweest zijn? Ik heb kort daarna nog twee Engelse vertalingen gekocht, Crafting Christmas Gifts en Crafting Springtime Gifts. Toen Tilda's Winterwonderland en Tilda's Summertime verschenen heb ik ze gelijk aangeschaft, de eerste zelfs nog eerst in de Noorse versie. Die heb ik snel van de hand gedaan toen de Nederlandse vertaling uitkwam.

 Maar de laatste jaren volgde ik het allemaal niet meer zo, er kwamen andere onderwerpen die mijn belangstelling meer trokken. Vandaar dat de twee laatste aanwinsten compleet nieuw voor me zijn, En dan voor zo'n prijsje! 5,99 per boek.....
Ik heb er bij het vluchtig doorbladeren al hele mooie dingen in zien staan, maar ga er straks nog even rustig voor zitten. M'n favoriet op het moment is de engel op de cover van Tilda's Dreams. Die zal best wel mooi staan op m'n kast in de woonkamer.....

Het is nou niet dat ik al veel Tilda dingen heb gemaakt, maar ik kan al zo genieten van de boeken alleen, de foto's, het sfeertje. Hier een foto van een door mij gemaakt rendier dat elk jaar met Kerst naar beneden wordt gehaald (uit Tilda's Winterwonderland)

4 opmerkingen:

Marguerite zei

Ohhh wat een mazzeltje is dat.
Ik heb ze helaas al. Alleen de laatste moet/wil ik ooit nog kopen. Wie weet krijgen ze die ook nog eens. Hihih...

Brocante hobbykamer zei

Zeker een leuk winkel voor hobbyboeken...

marmarel zei

Dat is zeker een leuke boekenwinkel, ik kom er regelmatig. Grappig, dat Noorse boek heb ik ook gekocht en ik heb 'm nog steeds.
Groetjes, Marijke

Inspinration zei

Koopje inderdaad, ik heb er ook 1 maar die ging voor veel meer over de toonbank!