zondag 14 mei 2017

Citroen meringuée taartje Petit four cal 2017


Dit patroontje is alweer van een paar weken geleden, deze lag half af in m'n bakje en nu vandaag toch maar even afgemaakt.


En dit is de verzameling, zoals ik het nu bekijk blijft het hier ook bij. M'n etagère is vol en ik vind het een leuk kleurrijk geheel zo. Met veel dank aan Grietje Karwietje voor de geweldige patroontjes.

De komende weken wil ik me gaan richten op wat andere dingen, m'n naaimachine en de silhouette cameo lonken.....en qua haakwerk heb ik wel weer zin om een sjaal of iets dergelijks te maken...of misschien ga ik wel verder met een deken waar ik mee bezig ben. Buiten dat begin ik met een thuisstudie, waar ik heel veel zin in heb, lang over nagedacht en nu dan toch de knoop doorgehakt. Wellicht dat ik daar later nog eens wat meer over schrijf, eerst maar weer eens in het studieritme komen....

Haaknaald: 2,5
Garen: Catania

2 opmerkingen:

Gerlily zei

Ze zijn allemaal zo leuk. Ben steeds van plan er nog een paar toe te voegen aan de serie die ik de vorige keer van haar maakte. Helaas komt het er steeds niet van. Hoop dat de patroontjes er nog even op blijven staan.

Vlijtige Lies zei

Mmm ziet er lekker eruit!