zaterdag 29 juli 2017

De tuin in juli
Alles staat op en top in bloei in de achtertuin....echt genieten...ik zal wat plaatjes laten zien zonder al teveel woorden, de foto's spreken voor zich....


...nieuw in de tuin is dit leuke waterornament........nog iets nieuws: een mini-vijver.....


....Oliver kreeg een tomatenplantje op school, het is nu een gigantische plant met veel tomaten...


....de peren doen het ook goed dit jaar....


....de braam kreeg een nieuwe plek en er is veel vanaf gesnoeid....tegen verwachting in krijgen we toch wat bramen dit jaar....


Maar het mooiste in de tuin is toch een spelend kind....lekker kliederen met zand en (regen)water. We waren met de buien van de afgelopen dagen vergeten het zandbakdeksel terug te zetten, dit is wat je dan krijgt maar zoonlief vond het prachtig en heeft zich er prima mee vermaakt :-)

5 opmerkingen:

Gerlily zei

Ziet er allemaal heel goed uit. Hier vind ik dit jaar de tuin wisselend. Alles krijgt wel steeds "een duw" vind ik, dan weer heel warm en dan weer veel regen. Maar ik had dit jaar verschillende potten gezaaid, o.a. goudsbloemen en die staan prachtig. Ook diverse stekken van o.a. vlinderstruiken gekregen en die zijn allemaal aangeslagen. Fijn weekend verder.

corina zei

Ziet er erg gezellig uit en altijd fijn als alles het doet.
Het is lekker kleurrijk in je tuin.

Thea zei

Ja, kinderen vinden water/modder helemaal het einde! Leuk toch.

Je tuin ziet er prachtig uit. Echt genieten!

Nina Hobbysite zei

Prachtige tuin. Bij ons doen de appels, bramen en rode bessen het erg goed.

Vlijtige Lies zei

Wat is het mooi in je tuin. En de tomaten, geweldig toch! Zo leren kinderen ook gelijk hoe het werkt. Hier een bramenoogst waar je u tegen zegt. Verder is onze tuin een rommeltje. Heel veel is er verdwenen.Geniet van de vakantie en al het moois & lekkers in jullie tuin.