dinsdag 28 april 2009

nog iets voor mezelf.......

Dit shirt komt uit Knip juni 2007. Het patroon stond al een tijdje op mijn "te-maken-lijstje", het leek me best ingewikkeld om te maken met die knoop voor maar dat was achteraf helemaal niet moeilijk. Ik maak nu wel een jaar of 9 kleding maar heb nooit officieel naailes gehad, dus voor op het oog iets minder simpele patronen wil ik nog wel eens terugschrikken, die blijven dan wat langer op de stapel liggen. Vaak valt het mee, en met stap voor stap de werkbeschrijvingen lezen kom ik meestal wel een heel eind. Ik hou wel van driekwart mouwen en dit soort shirts draagt gewoon heel fijn. Ook dit projectje was weer geheel UWYH want deze tricot heb ik een keer in Almere op de stoffenbeurs gekocht, ik denk twee jaar geleden.
Ik denk dat ik nu weer wat vaker kleding voor mezelf ga maken, vaak komt het er gewoon niet van, omdat ik voor de kinderen al zoveel ideeën heb. Maar m'n laatste twee maaksels bevallen me wel en ik heb ook nog wel wat leuke stof liggen voor mezelf dus als ik klaar ben met m'n lijstje denk ik dat ik nog maar wat patronen voor mezelf uit ga kiezen.

2 opmerkingen:

Joozz zei

Wat mooi!! Super stofje heb je hiervoor gebruikt hoor!!
Groetjes, Josette

Collie zei

Dat zou ik maar zeker doen, want het resultaat mag er zijn. En lekker knalkleurtje heeft de stof, heel erg mooi! Het staat je heel erg goed! Gauw je lijstje afwerken en aan een project voor jezelf beginnen!

Groetjes, Collie