maandag 20 april 2009

Stapeltje geknipte kledingstukken

Als stok achter de deur heb ik maar een lijstje gemaakt van wat ik op dit moment geknipt heb. Ik hou ervan om wat kledingstukken in het voren te knippen, zodat als ik een avondje achter de machines ga zitten ik gelijk aan de slag kan. Maar een mens kan overdrijven..............ik heb net even geteld en er liggen nu 10 kledingstukken geknipt. Dat werkt misschien voor een ander, maar voor mij niet, dit zijn er een beetje teveel. Sommige dingen liggen al een paar weken op de stapel, maar doordat ik steeds weer een nieuwe ingeving krijg die dan natuurlijk ook meteen geknipt moet worden groeit de stapel harder dan ik bij kan benen. Tijd dus voor een inhaalslag ;-) Ik ga nu niets nieuws meer knippen tot het volgende lijstje is weggewerkt (in willekeurige volgorde):
-Bizzkids rokje 3449
-legging van het Laguna patroon van Farbenmix
-Shirtje Antonia FM
-Shirt KleinFohr FM (voor Jack)
-Shirt Zoela FM voor mezelf
-nog een shirt voor mezelf uit de Knip
-Broek voor Sara uit de vorige Knippie
-Shirt Flora FM
-Tuniekje Pearl FM voor Sara
-Jurk Daisy FM voor Sara
De lappenkast blijft voorlopig dicht, ik hoef niet op zoek naar inspiratie op Sancho of KlickundBlick.........gewoon aan de slag moet ik.
En daarna.....................er is nog zoveel te doen. Sara heeft een aantal mooie gekochte shirts waar ik misschien wat zomerbroeken en rokjes bij kan maken, ze wil een draai-jurk, Jack vindt dat ik te weinig voor hem maak (heeft ie gelijk in) dus daar moet ook verandering in komen in de vorm van stoere driekwart broeken en ik had voor mezelf ook nog wel het een en ander in gedachten aan zomerkleding. Maar goed, dat is voor later.....:-)

1 opmerking:

tazke zei

Hoi, ik heb net een kijkje genomen op het blog. Fantastische kleding heb ik gezien, ik kan het helemaal zo snel niet.

Maar hier is ook wel het probleem dat mijn zoon klaagt. Voor mijn dochter kan ik nu eenmaal leuke, speelse dingen maken met veel details die een jonge dame (in haar geval bijna 8) helemaal top vindt.
Ik sluit me wel aan bij het feit dat ik dringend voor mijn zoon eens aan het werk moet.

Groetjes
Tazke