zondag 21 februari 2010

Roodkapje


Afgelopen vrijdag vierden de kinderen als afsluiting voor de voorjaarsvakantie op school het jaarlijkse verkleedfeest. Sara wilde verkleed als Roodkapje en hiervoor had ik een stippeltjesrokje en een rode cape met capuchon gemaakt. Ik had eigenlijk nog een foto van Sara met de capuchon op haar hoofd moeten maken maar dat ben ik vergeten. Het rokje staat ook niet goed op de foto maar het is gewoon een recht rokje. En natuurlijk mocht een mandje niet ontbreken ;-)
Het feest was erg geslaagd!
Ik krijg nu toch wel zin om iets voor het voorjaar te gaan maken, vooral als ik de mooie kleding in de verschillende blogs voorbij zie komen, maar ik ga eerst nieuwe overgordijnen maken voor de woonkamer. Ik heb al stof bij Ikea gekocht, als ik er aan denk zal ik van de week een fotootje maken van de stof.
Dus de voorjaarskleding moet nog even wachten. Wel ga ik van de week een keertje de zomerkleding van de kinderen alvast van zolder halen, eens kijken wat te klein is en hopelijk krijg ik dan een beetje een beeld wat ze zoal nodig hebben komend voorjaar en zomer.

2 opmerkingen:

Sali zei

Wat een plaatje van een roodkapje.
Dat heb je leuk gedaan. Het valt niet altijd mee om al die ideeën van de kids goed ten uitvoering te brengen ;o).

Groetjes Heidi

Martha zei

Sehr süßes Rotkäppchen.

She looks so sweet in this costume