dinsdag 16 maart 2010

Gordijnen


Het is niet m'n grootste hobby om gordijnen te maken, ik ben altijd weer blij als ze eenmaal hangen ;-)
Nu moet ik er toch maar echt aan gaan beginnen, als het schilderwerk in de woonkamer klaar is, dan kunnen ze tenminste meteen opgehangen worden. De stof heb ik bij Ikea gekocht en ik heb net de banen geknipt. Hopelijk heb ik vanavond nog een uurtje om een start met het naaiwerk te maken.

5 opmerkingen:

Judith zei

oef, dat is ook niet mijn hobby. Je hebt wel mooie gordijnstof uitgezocht. Ben benieuwd naar het eindresultaat.

Groetjes Judith

Sandra zei

Hé ook aan het gordijnen maken, ik heb ze net klaar! Ook niet mijn favoriete naaiwerk, maar als ze eenmaal hangen ben ik er wel altijd trots op. Eigenlijk gaat er toch niets boven een zelf uitgezochte stof omtoveren in gordijnen en dan de bewonderende blikken van je bezoekers te zien! Je hebt een prachtige stof uitgezocht, ze zullen fantastisch staan! Succes met het maken.

Groetjes, Sandra

Collie-Collie zei

Ja, jakkes, dat is ook niet mijn hobby. Het zijn nogal van die onhandige logge, zware, grote bergen stof.... Maar als je maar eenmaal alles geknipt is en je achter de naaimachine kan gaan zitten, dan gaat (môh) het wel weer.....

Mooie stof heb je gekozen, ben benieuwd hoe het wordt!

Groetjes, Collie

Snoeties zei

Mooie stof Mariette. Dat gaat vast heel mooi staan. Grappig om te lezen dat er zoveel naaisters zijn die een hekel hebben aan gordijnen naaien. Ik zelf ook hoor.

THEA zei

Idd Mariette,

Niet zo'n leuke klus!! Maar als je er eenmaal aan bezig bent, valt het meestal toch wel mee!!

Fijne paasdagen, ik hoop wel dat we het droog houden!!

Groetjes Thea