donderdag 25 maart 2010

Nieuwe aanwinst


Regelmatig neem ik een kijkje bij verschillende kringloopwinkels, af en toe zie ik er wat leuks en zo ook vorige week. Deze Singer 7212 heb ik voor een prikje gekocht, er zat geen spoeltje in dus daar moest ik nog even naar kijken maar inmiddels heb ik het goede spoeltje in de winkel gekocht en loopt de machine als een zonnetje.
Ik wilde al langer graag een tweede naaimachine, omdat ik m'n naaiplek op zolder heb, maar toch ook wel eens beneden aan de slag wil. En het gesleep met de naaimachine werd ik een beetje zat. Dit kwam dus echt heel goed uit vooral omdat ik nu beneden met de gordijnen bezig ben. Dat gaat niet heel hard, omdat ik toch ook wel een beetje van het prachtige lenteweer wil genieten, maar ik hoop ze toch wel voor de Pasen af te hebben.

4 opmerkingen:

d'Boederie zei

Geweldig zo'n koopje,en soms heb je er nog jaren plezier van!!Succes ermee!

Ineke van den Akker zei

Goed gedaan!

Collie-Collie zei

Geweldig, zo'n tweede machine. Inderdaad wel handig als je ook beneden wilt rommelen (lijkt mij ook wel handig, ik zit geregeld naast Ramon voor z'n huiswerk en doe dan eigenlijk niks, en tekenen lukt dan niet... 't Is een goed idee!!

Groetjes, Collie

P.S. en sterkte met die lappen van gordijnen!!

Astrids Atelier zei

Wat een leuk mazzeltje!! Dat komt altijd van pas een 2e machine. Succes met je gordijnen.... ik weet hoe het voelt... ik vond het een enorme klus, maar wel dankbaar, want als het hangt is het iets om trots op te zijn!
Groetjes Astrid