zaterdag 1 mei 2010

Koninginnedag 2010

Het is weer voorbij, Koninginnedag 2010, maar wat was het leuk! Gewoon rustig aan gedaan, we hebben zelf geen spullen verkocht op de vrijmarkt maar we zijn wel gaan kijken naar een niet al te grote vrijmarkt. We hebben jaren in een grote stad gewoond en daar leek er soms geen einde te komen aan de kraampjes en kleedjes met spullen, ook leuk maar nu dus een kleinschalige maar gezellige vrijmarkt. En soms ga je ergens vol verwachting heen met wensenlijstjes e.d. maar deze keer dus niet, we gingen gewoon voor de gezelligheid. De kinderen wat geld gegeven en voor de zekerheid maar wel een boodschappentas meegenomen, want je weet maar nooit wat je tegenkomt.........
Maar toen.......we kwamen het ene na het andere moois tegen, voor hele schappelijke prijsjes. Waaronder bovenstaand Oilily melkkannetje en suikerpotje-waarvan-de-deksel-stuk-was. Die laatste mocht ik gratis meenemen maar misstaat ook zonder dekseltje niet in mijn kast denk ik ;-) Dat was voor mij persoonlijk wel de topper van de dag :-) Verder heb ik nog een geweldig houten poppenledikantje gevonden voor Sara, daar wil ik nieuwe bekleding voor maken. Jack was helemaal happy met een paar gameboy-advance-spelletjes (we leven hier nog in een pre-ds tijdperk ;-) Tenslotte nog wat gezelschapsspellen, stripboeken en ander speelgoed en dat was de buit wel zo'n beetje. Kortom een goede start van de meivakantie!

4 opmerkingen:

klara zei

Super leuk van oilily, dat zou ik ook meegenomen hebben. Veel plezier ermee, en met de spelletjes.

Miss Bee zei

Hoi Mariette,

Dit is wel heel toevallig, ik was zojuist jouw blog aan het lezen en ik zag vervolgens dat jijrond hetzelfde tijdstip mijn volger bent geworden!

Wat maak je leuke dingen.

Fijne mei-vakantie!

Fienke zei

Geweldig. Dat kan je toch niet laten staan. Het zal vast heel vrolijk staan in de kast.
Groeten Renate

Karin zei

Hoi Mariette!
Wat maak jij leuke dingen. Toen mijn dochters klein waren heb ik zoooo veel voor ze genaaid. Wat heerlijk was dat. Nu zijn ze volwassen en maak ik zeer sporadisch nog iets voor ze. Ik ben eigenlijk vooral (weer) aan het haken geslagen sinds augustus 2009.
Ik heb me aangemeld als volger en kom graag af en toe bij je kijken naar al het moois dat je maakt. Kan ik een beetje mijmeren over vroeger....hahahaa.
Ik ben trouwens helemaal weg van het Tulip rokje. Schitterend!
Groetjes,
Karin