zondag 25 juli 2010

Sneak preview

Hierbij een voorproefje van de eerste najaarsset voor Sara bestaande uit een rokje, shirt en legging..................................................resultaat volgt later ;-)

3 opmerkingen:

Adriana zei

Ja, maar ons maar nieuwsgierig :P
Ziet er heel leuk uit, wat betreft kleurtjes e.d.

ben benieuwd naar het resultaat.

groetjes Adriana

Julka Kindermode zei

Hallo!

Einen sehr schönen Blog hast du. Bin schon ganz gespannt auf das Ergebnis.

VLG Karin

het lieveheersbeestje zei

Mooie kleuren..ik ben ook heel benieuwd! Je maakt zulke leuke dingen!!
Hier hebben we net de kleding kasten van de drie jongsten uitgespit (het regende maandag toch) en de middelste kreeg heel veel 'coole' (volgens hemzelf) wintertruien van de oudste die ineens besloot om 15 centimeter in een jaar te gaan groeien (ja, hij steekt inmiddels boven mij uit, maar ja, ik ben ook maar 1,64).
Zelf naaien doe ik niet voor de jongens, ze willen toch kleding uit de winkel aan. En lekker simpel; spijkerbroek, t shirt en sweatvest of trui.
De sokken haal ik bij de action (zijn heel goed) en het ondergoed komt van een heel duur winkeltje dat altijd opruiming heeft voor één euro (normaal kosten de slips en boxers dan 18 euro of nog meer...). Deze zijn echt superleuk en zeer sterk.
Je ziet, er blijft niet veel over om te naaien... Voor mijn dochter naaide ik vroeger wel heel veel, maar ja, de Vera moda is nu toch aantrekkelijker...
Groetjes mama lievheeersbeestje