vrijdag 2 juli 2010

Naaiplannen voor de komende weken.........

M'n hortensias waren toe aan een slokje water, dat is wel duidelijk te zien, maar wat wil je ook met dit weer...................
En alhoewel het hoogzomer is heb ik besloten dat het genoeg is met de zomerkleding, meestal ga ik nog wel wat langer door in het seizoen met het maken van zomerspullen. Vaak maak ik dan alvast een maatje groter zodat de kleding volgend jaar ook nog gedragen kan worden. Maar de kasten zijn propvol, in Sara's kast hangen nog jurken die ze niet eens gedragen heeft.
Jack's driekwart broek heb ik geknipt en die zet ik nog in elkaar, maar dan is het klaar.

Als het wat minder warm is op zolder ga ik de lapjeskast netjes ordenen, de patronen-die-ik-nog-wilde-maken opruimen, alvast rondkijken bij de nieuwe winterkinderkledingcollecties online, bladen van vorig jaar bekijken etc. Ik zag dat de nieuwste Ottobre ook al online te bekijken is en daar staat weer veel leuks in.
Ik heb nog nooit zo vroeg zin gehad om met de herfstkleding te beginnen, misschien komt dat ook doordat ik eind vorig winterseizoen zoveel leuke stoffen heb gekocht in de opruiming. Daarbij weet ik dat Sara veel winterkleding nodig zal hebben dit jaar, haar broeken werden op het eind van de winter allemaal te kort. Daarbij veel shirts met lange mouwen en wat jurkjes.
Maar goed, dat is niet voor vandaag of morgen, maar ik ga wel alvast stof voor een setje uitzoeken :-)
Verder heb ik nog wat babyspulletjes te maken, boxkleden, decoratie en misschien al wat kleertjes. Het planninglijstje aan de zijkant van m'n blog zal ik nu aanpassen en zal vanzelf wat concreter worden met plannen erbij.

1 opmerking:

greet claassen zei

Hoi Mariette, Kun je het nog volhouden met dit warme weer?
Je bent nog wel steeds druk zie ik op je blog en je hebt weer mooie dingen gemaakt. Succes met je planning en het uitvoeren ervan.
groetjes Greet