donderdag 30 september 2010

Even een snel berichtje............

Ik zag net dat het alweer zo'n twee-en-halve week geleden is sinds mijn laatste post. De tijd lijkt wel voorbij te vliegen. Het gaat hier allemaal prima, we zijn met z'n allen aan het genieten van Oliver. Het is zo'n geweldig mannetje!
Zelf ben ik ook alweer redelijk snel opgeknapt en langzaam begint het wel weer te kriebelen om achter de naaimachine te kruipen. Aan ideeën geen gebrek: na het passen van alle herfst-en winterkleding bleek, zoals ik al dacht, dat vooral Sara nog wel wat mooie setjes, jurken, broeken en shirts/sweaters kan gebruiken. Jack z'n kast is aardig gevuld, maar er is nog wel ruimte voor wat warme fleece sweaters of vesten. Komt goed uit want ik heb een flinke stapel van het spul liggen;-). En dan wil ik natuurlijk ook nog wel wat kleertjes voor Oliver gaan maken. Ik heb een stapel Ottobres naar beneden gehaald waar ik af en toe in een rustig moment eentje van doorblader zodat ik alvast wat ideetjes op kan doen. De babykleding in de Ottobre vind ik altijd zo lief. Voor hem zit ik te denken aan een lekker warm pak die hij aan kan als hij straks met de kou in de kinderwagen ligt. Tja, en dan voor mezelf................ik heb ook wel zin in wat nieuws. Gelukkig vond ik de grote maten mode in de laatst verschenen Knip modes erg leuk dus daar wil ik toch ook wel iets mee gaan doen. Jullie lezen het al meer plannen dan tijd waarschijnlijk, maar goed, ik zie wel hoever ik kom :-)))
Gisteren heb ik wijselijk het stoffenspektakel in Zwolle overgeslagen (maar kostte wel wat moeite hoor, ik vind 't altijd zo super in Zwolle), ik ga eerst wel "winkelen" in m'n eigen stoffenvoorraad, want die puilt de kast uit. Nou, dat was even een update vanuit huize F., binnenkort dus hopelijk wat nieuwe foto's van creaties op mijn blog.

5 opmerkingen:

Nicole Claudia zei

Winkelen in je eigen stoffenkast!! Hahaha, dat is inderdaad wel verstandig, want als die uitpuilen gaan de deuren waarschijnlijk niet echt lekker dicht!!!

Heel veel inpiratieplezier met het snuffelen in de Ottobres en ik ben heel benieuwd wat je gaat maken!!

Groetjes, Collie

Eline Du Mongh Photography zei

Inderdaad de tijd kan vliegen :)

Soms wel spijtig ma soms wel leuk !

Groetjes

Thea zei

Hoi Mariette,

Idd...de tijd vliegt,en bij jou nu helemaal! Met zo'n kleine man erbij is een paar weken natuurlijk niks!Daar gaat veel tijd inzitten,en veel visite natuurlijk! Allemaal dingen die erbij horen, en super leuk zijn!! Geniet er zoveel mogelijk van.
Ik ben blij te horen dat alles zo goed gaat!!
De rest zien we wel weer!!

Groetjes Thea

Mirella zei

wauw wat een lekker ventje is het !!
Fijn om te lezen dat het god gaat en dat je geniet.

Hennie zei

Ben voor het eerst op je blog,dat ziet er leuk uit! Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon Oliver!
Wat maak jij veel zelf, zeg. En wat een leuke slinger!
Groet, Hennie