dinsdag 26 oktober 2010

Nieuw lijstje

Eindelijk heb ik dan een nieuw lijstje gemaakt met wat ik allemaal in de planning heb voor de komende tijd. Het werd tijd om wat knopen door te hakken, er zijn zoveel patronen die ik zou willen maken, maar ik bleef maar tussen de stapels patronen bladeren en naar m'n stoffenkast kijken zonder dat er iets concreets uitrolde. En vorige week was ik toch wel erg blij dat ik m'n eerste kledingstuk na de bevalling af had gekregen en m'n inspiratie is nu weer helemaal terug;-) Keuzes maken dus en om m'n gedachten een beetje te ordenen en overzicht te houden heb ik weer een lijstje gemaakt. Voor wie het wil lezen: het is te vinden aan de rechterkant van m'n blog :-)
Zoals ik al eerder schreef: Sara heeft het meeste nodig, maar ik wil toch ook wel iets maken voor de jongens. Als het allemaal een beetje loopt en ik regelmatig iets af kan strepen zal ik ook wat kledingstukken voor mezelf op de planning zetten. Ik streef naar 1 kledingstuk per week, als het meer is, is het mooi meegenomen ;-)
Nu het herfstvakantie is ben ik vooral bezig met wat patronen overtrekken, knippen en het maken van borduursels, volgende week gaat het echt beginnen!

4 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Mooi lijstje heb je gemaakt. Niet te veel, zodat je gelijk weer chaos hebt en niet weet waar je aan moet beginnen!! Ik zie graag binnenkort je eerste mooie creatie op je blog verschijnen!!

Ik heb daarnet ook een lijst(je) gemaakt met wat ik nog allemaal moet afronden... allemaal ditjes en datjes, maar dat kost vaak meer tijd dan dat ik denk dat 't doet. Tussendoor lukt dat dus absoluut niet, dus moet ik dat ook niet meer proberen... Het lucht wel op zo'n lijstje, duidelijkheid overzicht en dan kan ik gaan strepen... en dat laatste is wel het leukste!!

Groetjes, Collie

Yvonne zei

Hoi Mariette,

Wat fijn dat een lijstje bij jou werkt. Zou voor mij ook niet echt slecht zijn. Maar kom maar op met de inspiratie, ik ben benieuwd.

Groetjes Yvonne

Borgero zei

Ik ben ook altijd van de lijstjes, alleen worden ze vaak eerder langer dan korter... Door kunnen strepen is ook altijd erg lekker dan.
Maar ik ben benieuwd naar je nieuwe creaties.
Fijne vakantie deze week,
Nienke

Cindy zei

Wat een idee om een lijstje te maken. Ik zit ook al een week met al mijn patronenboeken op schoot en wil veel te veel..... Nu eerst maar eens wat tricots besteld en wat shirtjes maken en daarna mag ik van mezelf weer verder denken.
Zo een lijstje geeft wel een beetje rust en overzicht. Ga ik toch ook maar eens doen!

Groetjes Cindy