maandag 21 maart 2011

En nu op model...........


Sara wilde de ABC 118 die ik gisteren geblogd heb nog wel even aandoen voor de foto's. Voor wat betreft de lengte van dit patroon, daar waren wat vragen over: ik heb dus maat 128 gemaakt precies volgens patroon. Sara is 127 cm lang. Even voor het idee........
Ik heb al veel verlengde versies van dit patroon voorbij zien komen en die vind ik ook erg mooi, misschien doe ik dat ook nog wel een keertje, maar zo op een legging op een warme zomerdag vind ik deze lengte erg leuk. Ik ben er wel blij mee en Sara ook want ze wilde morgen zo naar school ;-))))) Daar heb ik haar vanaf kunnen praten, ware het niet dat de 118 wel klaar ligt voor morgen maar dan met een t-shirt met lange mouwen eronder en een maillot. Ik ben benieuwd hoe dat staat ......................:-) M.a.w. het patroon lijkt dus een succes te zijn hier in huis, er moeten er zeker meer van komen volgens Sara.

8 opmerkingen:

Dietlinde zei

heel mooi !!! en super model :)
✂--- groetjes Dietlinde van bij Lovelylinde ---✂

Lilian zei

Wat een geweldig leuk jurkje en wat staat het je dochter goed. Hij sluit zo mooi om haar halsje, ziet er super uit!! Geen wonder dat ze hem morgen aan wil naar school! :)

Bonte Tante zei

Het tuniekje is erg leuk geworden. Leuke stofcombinatie ook. Ik heb het patroon ook klaarliggen maar twijfelde ook over de maat en lengte. Maar zo te zien klopt het model met de lichaamslengte. Het valt zo leuk met een legging eronder.
Kijk ook eens op mijn blog, ik ben net begonnen met het bijhouden van een blog.

Blomkes zei

Mooi gemaakt! De kleur staat ook mooi bij haar donkere haar!

groetjes, Elske

Anoniem zei

Ik vind hem heel mooi. Staat super. Hier ligt het patroon ook en ik heb er erg veel zin in.

Ellen zei

Leuk geworden dit jurkje.
Heb het ook klaar liggen om te maken voor mijn dochter.
Ben ook net begonnen met een blog.

Snoeties zei

MOOI!! Hij staat haar super. En de kleur staat haar ook heel mooi (bij haar donkere haren)

Groetjes Heidi

Corine van Toor zei

Heel erg leuk, staat ook nog op mijn lijstje!