dinsdag 8 maart 2011

Onze Harry Potter

Al weer even geleden, op de vrijdag voor de voorjaarsvakantie, hadden de kinderen op school verkleedfeest. Dit jaar maakte ik niets nieuws maar hebben we de verkleedkist van zolder gehaald. Daarin zat nog een pak dat ik jaren geleden voor Jack heb gemaakt. Na lieveheersbeestje en Roodkapje te zijn geweest in groep 1 en groep 2 werd Sara dit jaar omgetoverd tot Harry Potter. Ze kreeg er veel leuke reacties op!
Volgend jaar maak ik weer wat nieuws voor je, Sara! :-)
Het patroon van de Harry Potter-jas en broek komt uit een oude Knip. Ik weet even niet precies welke, als je het wilt weten mag je wel een berichtje achterlaten, dan zoek ik het even op.

***edit 9 maart*** Het patroon van de Harry Potter kleding komt uit Knipmode februari 2003 en staat erin in de maten: 104/110, 116/122 en 128/134. Het patroon bestaat uit een broek, een jas en een stropdasje (die wilde Sara niet om ;-)

7 opmerkingen:

Nicole Claudia zei

Bridget heeft dat ook gehad hoor, een verkleedjurk/setje van Kirsten. En ze heeft er ècht geen minder plezier van hoor. Het schminken maakte het toch een superfeest 's ochtends vroeg!!

Je dochter ziet er super uit in het pak van Jack!!

Groetjes, Collie

Mama C zei

Het pak staat haar prima! Wat een mooie glimmende stof heb je er toen voor gebruikt.

Mariette zei

@ Mama C: Dankjewel, de stof is gewoon heel goedkope velours de panne. Leuk voor verkleedkleding en pietenpakjes, maar verder niet ;-) Is nl. vreselijke stof om te naaien, vind ik tenminste....... ;-)

RoosMarijn zei

Super leuk en erg origineel!! Ik zou inderdaad graag weten uit welke Knippie hij komt - onze oudste heeft binnenkort een Harry Potter feestje, vandaar. :)

Sabine zei

Wat ziet ze er leuk uit! Maar... volgens mij is ze net iets té knap in vergelijking met de "echte" Harry Potter met haar schattige snoetje!

groetjes,
Sabine

Blomkes zei

Hoi Mariette,

Bedankt voor je berichtje op m'n blog en leuk dat je volger bent geworden!Ik heb jouw blog ook toegevoegd aan m'n lijstje, leuke kleding maak je! Ik ben pas een weekje actief bezig met m'n blog maar volgde al wel een poosje andere blogs. Ik heb nog wel een vraagje, misschien weet jij het antwoord aangezien je al wat langer aan het bloggen bent? Als iemand, wiens blog ik volg, een nieuw bericht heeft geplaatst krijg ik dit te zien in zowel het dashboard als in de lijst 'blogs die ik volg' op m'n eigen blog. (dat overzichtje waar de berichten in het klein weergegeven worden) Het viel me op dat als ik een nieuw bericht plaats dit niet te zien is op de blogs van m'n volgers in de lijst 'blogs die ik volg' Is dit een functie die ik zelf moet instellen of stelt de volger dit in?

groetjes, Elske

greet zei

Sara is een mooie stralende Harry Potter!
Fijn weekend.

Groetjes Greet