donderdag 1 september 2011

Aanrader........

........de nieuwe Filati lag in de winkel. En vaak is het zo dat je dan niet te lang moet nadenken of je 'm koopt of niet want het blad is zo weer uit de winkel verdwenen. Tenminste hier in het dorp gaat het altijd snel ;-) Dus vanmorgen belandde deze uitgave in mijn mandje bij AH.....
Er staan altijd leuke trendy breipatronen in. Het zal wel een van de laatste keren zijn dat ik 'm koop want Sara zit qua maat zo'n beetje aan de bovenkant van het matenbereik. De grootste patronen die er in staan zijn in maat 134/140.
Ik brei niet zo heel veel maar erg inspirerend is het blad wel, wie weet pak ik deze winter wat vaker de breipennen erbij ;-) Ik heb bijna een breiwerkje af, dat is alleen nog een kwestie van een paar draadjes afhechten en dan is het tijd voor een nieuw project. Dat zal nog niets uit deze Filati zijn want ik ga eerst aan de slag met een prachtig wolpakket dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Waarover een volgende keer meer............

4 opmerkingen:

Fienke zei

Ik ben benieuwd wat je gaat maken. Ik ben helemaal niet van het breien, maar als ik het blad zo zie, moet ik het misschien toch eens gaan proberen. Lekker op de bank in de winter, met je pantoffels aan!Haha, zie het al helemaal voor me.Succes met wat je gaat maken.

mio zei

Ik ken het blad niet, maar zal er straks in de stad even op letten. Staan er ook beenwarmers in?
Groetjes, Mio

Wanda zei

Ik kan zelf helemaal niet breien, maar misschien toch maar eens gaan leren? Ik heb me aangemeld als volger op je blog. Leuk!

Lieve groetjes,
Wanda

Mariette zei

@Mio: Ja, er staat zo snel ik kan zien 1 paar beenwarmers in, met een kabel, maat 104-122.