woensdag 28 september 2011

Stoffenspektakel Zwolle..........


Ik ben weer terug van het stoffenspektakel, het was super! Deze keer ben ik niet met een lijstje op pad gegaan, alleen het nieuwe ABC patroon 128 wilde ik graag kopen en dat is ook gelukt. Verder had ik geen wensen en verwachtingen. Des te leuker dat je dan tegen erg leuke stoffen aanloopt die voor het grootste deel ook nog eens erg leuk geprijsd zijn, toch? Ik heb wat kreukstoffen, tricot, tweedachtig en een Stenzo ribje voor Sara met een geweldig printje. Vanalles wat waar ik -buiten het Stenzo'tje- qua afmeting ook nog alle kanten mee uit kan, een jurk voor Sara of toch een rok voor mezelf, ik zie het nog wel. Mijn handen kriebelen wel heel erg nu, het is erg lang geleden dat er iets onder mijn naaimachine vandaan rolde, maar het vlammetje is met het bezoekje aan Zwolle wel weer aangewakkerd ;-) Ik hoop voor morgen ook op mooi weer dan kunnen de lappen alvast in de wasmachine en lekker buiten drogen!

10 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Kijk naar de stapel en het vuurtje blijft aan. Wat een leuke stofjes heb je gekocht. Snel wassen, drogen en knippen maar!!

Groetjes, Collie

Adriana zei

Leuke stoffen.
Ik heb een klein stapeltje gehaald, erg ingehouden.
Zag net pas je berichtje over de stoffenspektakel.
Ik ben ook vanmorgen geweest, heb toen Erin opgehaald en ben weer teruggegaan. Dat had ik haar beloofd.
Ik heb je helaas niet gezien, was erg druk.

Groetjes Adriana

MissFrodo zei

Ohh mooie stofjes!

Die ribcord vind ik zo gaaf, die staat nog op mijn lange lange lijst.

Maar goed hier duurt het nog even voor ik ga spektakelen.

Klaasje zei

Wat een prachtige lappen zeg! Ik zou met hetzelfde idee thuis komen denk ik... Vooral die zwarte roes met print, heel mooi!
Succes en het gaat vast weer goed komen!
Gr, Klazina

Hélène zei

Ik ben zondag in Leeuwarden geweest; mijn buit staat op mijn blog! *proest*
Ik heb hetzelfde gevoel; ik heb weer helemaal zin in naaien!
Veel plezier er mee!

MManon zei

Leuke stoffen heb je gevonden! Ik vind het altijd erg moeilijk om zonder briefje te gaan. Dan zou ik niet weten wat ik moet kopen.

Heidi zei

Jij hebt ook erg snel mooie stoffen in gekocht dan ;)) Die van mij had ik ook al gelijk gewassen en in de droger gedaan, heb ik dat weer gehad. Kunnen we er gelijk mee beginnen, of niet dan! Succes ;)

Groetjes Heidi

Danielle zei

Jij bent ook weer goed geslaagd zeg! Succes met het verwerken.
groetjes DAnielle

Vlijtige Lies zei

Ook een mooie buit zeg!En weer een stimulans om op te starten,succes!Al is het mooie weer buiten ook nog wel heel verleidelijk hoor:)

Zaanse Zolder zei

Wat een leuke stoffen, ben benieuwd wat je daarvan gaat maken.
Het patroon ABC128 ligt hier getekend klaar (de broek), moet alleen nog even een mooie stof zien te vinden. Zwolle is voor mij even te ver....