zondag 20 november 2011

Soms heb je van die projecten........

.......die op zich helemaal niet zo moeilijk zijn, maar waarbij gewoon alles tegenzit. Het is de bedoeling dat dit een bodywarmer uit de Knippie wordt voor Sara. Een grappig ding met dierenprint.........
Ik dacht vorige week maandagavond: "die zet ik even in elkaar", maar dat viel tegen. Allereerst bleek de voeringstof van een allerbelabberdste kwaliteit, dat scheurde gewoon onder m'n handen weg. Dan maar van een gewoon effen katoentje een voering geknipt. Vervolgens was de rits die ik erbij had gekocht toch niet de goede maat, in korter maken had ik geen zin maar gelukkig had ik nog een goed passende rits in m'n voorraadbak zitten. De rits ging er dan wel weer vlot in maar het volgende struikelblok was de kraag. Om een lang verhaal kort te maken, het ding wilde er gewoon niet naar m'n zin op, zodat ik de bodywarmer maar een paar dagen aan de kant heb gelegd. Zometeen ga ik toch maar eens moed verzamelen om de kraag nog een keer los te peuteren want er ligt ook nog een winterjas voor Sara te wachten, die ik toch eigenlijk deze week wel wil gaan maken. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik meer zin heb om na de bodywarmer even een snel fleece of tricot kledingstuk in elkaar te zetten. Ik zal wel zien wat het gaat worden.........tot zover het klaaghoekje van vandaag, tijd om aan de slag te gaan :-))))

3 opmerkingen:

Collie-Collie.com zei

Ja, zucht... ik herken het. Maar de gevoel als het gevaarte af is is ook wel héél lekker. Hoewel je dan wel héél veel zin hebt in een hatseflats-project!

Ik heb inmiddels mijn volgende project (voor mezelf !!) het overslagjurkje uit de Burda bijna af... tot nog toe zonder hobbels... dus...

Hup kraag in de houtgreep dan ben je er het snelst vanaf!!

Groetjes, Collie

Sandra zei

Ik weet er alles van helaas... ben al vier dagen bezig barbiekleertjes te maken die ik wel even in een dag in elkaar zou zetten... niet dus. En daarvoor wilde ik een jurkje maken dat ook al niet lukte, die ligt nu dus ook aan de kant. Het is soms idd beter even dingen aan de kant te schuiven en met iets anders verder te gaan. En dan ineens lukt alles weer prima! Succes ermee (wel een leuk stofje!)

Groetjes, Sandra

Zaanse Zolder zei

oh hellup, deze ga ik ook nog maken.... mmmmm ik hoop dat het gaat lukken dus !