vrijdag 28 september 2012

Agenda 2013


Hebben jullie al een agenda voor 2013 gekocht ?
Ik wel, ik merkte dat er zo langzamerhand al wat afspraken gemaakt moesten worden voor het volgende jaar en ook van school hadden we een jaarplanner meegekregen en het leek me wel handig om alles al op tijd te kunnen noteren. Vorig jaar kocht ik deze agenda, toen was ik dus eigenlijk nog vroeger dan nu. Ik vind het nog steeds een mooie agenda maar ik merkte wel dat ik eentje met een ringband eigenlijk veel praktischer vind. En de nieuw aan te schaffen agenda moest ook een stukje kleiner zijn, vanwege makkelijk in de tas mee te nemen, maar wel weer genoeg schrijfruimte hebben. Kortom....ik had eisen ;-) Nou lijkt het elk jaar wel of er steeds meer agenda's op de markt komen. Erg leuk, want meer keuze.......ik heb een Brei-agenda in handen gehad (wel aardig), een Taart-agenda (ook wel leuk) en Eline's Huis-agenda (erg mooi, maar geen ringband zodat je 'm helemaal dubbel kunt klappen, wat ik graag doe....)...................ik kwam uit bij eenvoudige agenda's met wat insteekhoesjes door het jaar heen, waar je je eigen plaatjes, kaartjes, foto's etc. in kan doen. De leukste vond ik bij de Hema....voldeed aan al mijn eisen en was ook nog eens aardig geprijsd. Deze gaat volgende jaar overal met mij mee naartoe :-)
Fijn weekend allemaal!

6 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

yep, die van de Hema zijn handig. Ik heb al wel een agenda voor in huis, maar eentje voor in m'n tas moet ook nog ;-)

1968deWinkel zei

Ik ging voor de Eline´s agenda... Waar mijn dochter al uit geborduurd heeft! Veel plezier ermee. Fijn weekend! lieve groet Paula

Zita zei

Sinds de kinderen op school zitten, koop ik altijd een schoolagenda (altijd van de Hema :)). Ik vind het handig als ik dan meteen al hun vrije dagen en zo er ik kan zetten :).

Dit is ook weer een hele leuke agenda!

Marguerite zei

Ik moet ook nodig aan de agenda.
Sinds de 50 wel erg dichtbij komt kan ik het niet meer onthouden. Ja, en het lijkt of ik de agenda van het hele gezin bij moet houden. Van het weekend maar eens naar de hema. Zit eigenlijk op de agenda van de postcodeloterij te wachten, heb die nu al een paar jaar en die komt gratis. Maar volgens mij komt hij dit jaar veeeeeelste laat voor alle afspraken die er nu al voor volgend jaar staan.
Groetjes Marguerite

Rianne van der Waals zei

Nooit verkeerd om je agenda op tijd in huis te hebben! Ziet er vrolijk uit deze, zit er ook voldoende schrijfruimte in?

jojzy zei

Hier ben ik ook al op zoek naar een thuisagenda. Ik doe nooit aan een agenda in de tas, die vergeet ik altijd in te vullen ha ha ha.... Sinds een aantal jaar heb ik een agenda waarbij iedereen per dag een eigen vakje heeft. Supermakkelijk om alle afspraken voor het hele gezin in te noteren!

Grtz Joyce