zaterdag 3 november 2012

Kreadoe


Gisteren ben ik naar Kreadoe geweest, wat was het leuk! Ik heb zoveel mooie dingen gezien......prachtig gedecoreerde taarten, de mooiste haak-en breiwerken, leuke kerstdecoratie's, boeken etc. etc.........Ik ging naar huis met toverstiften voor Sara, koekjes-uitsteekvormpjes, het geweldige boekje "Filethaken" van Annemarie Benthem, een paar editie's van Mjam Taart! en Hobby Handig (waar ik ook gelijk een abonnement op genomen heb). Bij de stand van Hobby Handig verkochten ze overigens ook verrassingstassen met 12 hobbybladen voor 5 euro, erg de moeite waard en heerlijk leesvoer voor de aankomende winter. De mooie wolletjes en katoentjes die er te koop waren heb ik laten liggen, ik heb nog behoorlijk wat wol liggen en dat moet eerst maar eens op voor ik nieuwe koop. Al met al heb ik me prima vermaakt, ik kan hiermee wel weer even vooruit (en ik ga vast sparen voor de handwerkbeurs in Zwolle in februari volgend jaar ;-)). Voor wie morgen nog gaat, heel veel plezier!

8 opmerkingen:

Juffrouw Tuttebel zei

Wat leuk allemaal!!!
Wordt er helemaal hebberig van :-)
Veel plezier ermee.

Hannie zei

Wow!Mariette, wat heb je jezelf heerlijk verwend zeg! Leuke dingen heb je gekocht!
Als het kan en lukt, dan wil ik volgend jaar ook weer naar de handwerkbeurs! Zo leuk is dat om daar heen te gaan.

Groetjes Hannie

Marguerite zei

je bent niet voor niks geweest zie ik!!
Groetjes Marguerite

jaimie zei

Hallo Mariëtte,

Superleuke spullen heb je gekocht en je hebt je nu netjes ingehouden qua aankopen, dus laat je in februari dan maar eens goed gaan hihi.

Groetjes, Jaimie

KidzCreaties zei

Zo dat ziet er leuk en gezellig uit. Je hebt je wel goed vermaakt zo te zien. Ik zou in 1ste instantie vandaag ook gegaan zijn, maar wij zijn uiteindelijk naar de Efteling gegaan.
Groetjes Kamala

Nicole Claudia zei

Wat leuk!! Heerlijk om daar rond te kijken en ideetjes op te doen (c.q. hobby's op te doen, hahaha)

Groetjes, Collie

by Ieke zei

Wat een keuke dingen heb je gekocht. Zon tas vol met tijdschriften is heerlijk, aldus de ervaringsdeskundige. Wat mij betreft is die creativiteit niet modegevoelig, dus ook als de boekjes wat ouder zijn vind ik dat geen probleem...

Jeannette zei

Hoi Mariëtte, ik ben ook vrijdag geweest, samen met mijn zus. Als ik dat geweten had, had ik je graag eens in het echt ontmoet.... Wij hebben ook genoten, er was zóveel te zien.... Heb ook uitsteekvormpjes gekocht, mixen om te bakken en heb een setje gekocht om zelf een hanger van glas te maken, erg leuk!