zondag 25 november 2012

Zo geknipt! Sew Along


Dit is zo leuk! Een Sew Along waarbij het boek "Zo geknipt!" van Sanne en Riet gebruikt wordt. Elke maand van 2013 kun je een of meerdere recepten uit het boek maken. Ik doe mee, ten eerste omdat ik een wel een stok achter de deur kan gebruiken, m'n naaiproduktie loopt de laatste jaren langzaam maar zeker een beetje terug (en ja, ik hou het bij wat er onder m'n naaimachine vandaan rolt, en de getallen liegen niet ;-) Ten tweede vind ik het ook wel een uitdaging om wat vaker dingen te maken die ik normaal niet zo snel uit zou kiezen. Een tas, een picknickkleed, ik kom er niet aan toe om zulke dingen te maken en daar komt hopelijk nu verandering in. Ik heb het boek nog niet in huis, wel al hele leuke foto's gezien op het net, dus ik ben erg benieuwd, hopelijk arriveert het boek snel. Er is een blog opgericht voor de Sew Along, deze kun je hier vinden.

7 opmerkingen:

Mama C zei

Wat leuk Mariette, ik ga ook meedoen! Zal me morgen aanmelden. T boek heb ik mijzelf tijdens mijn verlof cadeau gedaan dus ik kan aan de slag.

Mariette zei

@MamaC: O, wat leuk dat je ook mee gaat doen! Dus jij hebt het boek al, geluksvogel ;-)))

Jos zei

Wat leuk dat je meeoet! Wij zijn ook zo enthousiast over het boekben herken me ook helemaal in de motivatie om op deze manier vaker achter de naaimachien te zitten. Je hebt inmiddels een mailtje gehad nav je aanmelding.

Mariette zei

Dank je, Jos!

1968deWinkel zei

Ik ben benieuwd naar je reactie op het boek en of het boek het wel waard is... ik wacht nog even. Veel plezier met je nieuwe naaimachine! groetjes Paula

Elfi zei

Ik doe ook mee Mariette, is voor mij ook een stok achter de deur. Ben benieuwd!

TIALDA zei

Tof dat je meedoet dat onze Sew Along! Het zijn zulke leuke recepten voor de machien. En goed beschreven!