zondag 3 februari 2013

Verkleedkleding en plannen voor februari


Belofte maakt schuld........twee jaar geleden beloofde ik Sara in 2012 nieuwe verkleedkleding voor haar te maken voor het jaarlijkse verkleedfeest op school. Dat is er niet van gekomen, we kwamen in de winkel een leuk carnavalspakje tegen voor weinig en dat is ook met veel plezier gedragen, aangevuld met pruik en gekke dingen uit de verkleedkist. Maar dit jaar kwam ik er niet zo simpel onderuit. Er moest iets nieuws gemaakt worden.......het zoeken van een patroon was nog niet zo makkelijk, veel verkleedkleding gaat maar tot en met maat 128. Maar toen viel de nieuwe Knipmode op de mat, met verkleedkleding zelfs tot en met maat 140/146. Sara's oog viel meteen op het Flintstones-pakje......heel fijn want het was een 1-uurs patroon ;-) Ik heb er een lapje stof voor gekocht en gistermiddag in elkaar gezet. Simpel, snel en kind blij, wat wil je nog meer? :-) Zwarte longsleeve, legging en bontlaarsjes moeten jullie er even bijdenken...Sara is klaar voor het feest!

(Patroon staat in Knipmode februari 2013)

En nog even kort mijn plannen voor februari, wat staat er zoal op het programma:
*2 recepten voor de Zo Geknipt! Sew Along
*een aantal voorjaars/zomerkledingstukken voor Sara (patronen en stoffen al uitgezocht)
*minimaal 1 kledingstuk voor Oliver (nog even kijken wat)
* plannen maken voor mijn eigen zomerkleding. Dit jaar wil ik een aantal dingen voor mezelf maken, daar wil ik in maart mee beginnen, maar wel wil ik deze maand duidelijk in beeld krijgen hoe mijn zomergarderobe eruit gaat zien, welke patronen ik ervoor ga gebruiken en welke stoffen ik ga gebruiken uit voorraad en eventueel aan moet schaffen.
*verdergaan met mijn haak-en breiprojectjes (waarover later meer)

Genoeg te doen dus :-) Fijne dag allemaal!

4 opmerkingen:

Joza Jagodic zei

Zo dat is een flinke lijst voor een maand, als alles één-uursprojecten worden gaat het wel lukken allemaal, maar ik ben bang...... Succes

mio zei

leuke en snelle verkleedjurk! en leuke plannen voor februari heb je in gedachten! succes hoor!
groetjes, mio

Doortje Dartel zei

Soms zo heerlijk om snel klaar te zijn. Je hebt al heel wat plannen voor het voorjaar. Succes.

MissFrodo zei

Leuk dat verkleedjurkje! Enne je hebt een leuke planning.