maandag 14 oktober 2013

Even bijpraten......Fenna, boeken, work in progress...


......inmiddels al veelbesproken op verschillende blogs is het nieuwe Fenna garen van Wibra. Het is een acryl met prachtig kleurverloop en in de afgelopen weken heb ik 4 kleurvarianten bij elkaar gesprokkeld (er zijn er in totaal 5). Totaal uitverkocht inmiddels als ik de berichten goed begrepen heb, bij mij in de buurt is het op dit moment niet meer te koop.......

.....ik kon niet kiezen, haken of breien, dus ik ben maar met allebei begonnen. Links een sjaal in wording voor Sara (patroontje zag ik vorige week bij Blij-dat-ik-brei) en rechts een colsjaal voor mezelf (patroon van Drops). 


 En verder trakteerde ik mezelf op de twee onderstaande boeken. De langverwachte Nederlandse vertaling van Mutsen haken & meer en het prachtige nieuwe boek van Arne & Carlos. Dit is het eerste boek dat ik van de heren heb gekocht, de gebreide kerstballen en de poppen heb ik aan me voorbij laten gaan, maar dit is echt een schitterend boek dat ik graag wilde hebben. 

 De eerste MyBoshi muts is trouwens af, foto volgt later.

Ook de naaimachien wordt niet vergeten, ik ben bezig met een winterjas voor Sara......wordt vervolgd dus :-)6 opmerkingen:

Tineke Bolleboom zei

Leuke boeken, de sjaal en sjaal worden ook mooie, ik heb de Fenna laten liggen, zag er teveel van, maar het zijn wel frisse kleuren!

christel zei

prachtig! ben ook met de Fenna aan het haken, een zgn "stola". Ik zag op internet dat we idd niet de enige zijn, maar dat maakt het niet minder Leuk!

Amarins zei

Jij hebt jezelf lekker verwend met die prachtige boeken en dat mooie garen. Het garen ligt hier ook klaar. Zulke mooie kleurtjes hè. Je sjaal wordt prachtig. Groetjes, Amarins

Zaanse Zolder zei

ow dat wordt mooi!! Mijn Fenna sjaal is ook af :-) Ik heb een paar bollen gekregen, zó blij mee!

Mama Maakt ... (Petra) zei

Wat een geweldige kleuren die Fenna! Ik was juist opzoek naar regenboog-achtig garen. Toch eens kijken of ik het hier nog kan vinden.

Miss Creatuurtje zei

Fijn zo creatief bezig zijn. Ik weet ook nooit wat eerst gedaan, véél te veel dingen die ik nog wil maken. Mooi hé dat garen en je bent er mooie creaties mee aan het maken, ik heb er geen vastgekregen maar ik bewonder ze daar maar op de blogs :-).