vrijdag 18 oktober 2013

myboshi.....zoals ik al in mijn vorige blogpost schreef is m'n eerste myboshi muts af. Vanmorgen is de muts voor het eerst gedragen tijdens het toch best wel frisse fietstochtje naar school. Mooie gelegenheid om een plaatje te schieten.

Ik heb 'm eerst twee keer uitgehaald omdat ik de kleurwisselingen niet netjes genoeg vond. Maar dankzij advies van vriendinnen en een filmpje op Youtube is het wel gelukt.

Het modelletje is "Suita" uit het kleine boekje van myboshi, gehaakt op naald 6.

Er volgen er vast nog wel meer want ik heb nog wat kleurtjes van de myboshi gekocht. 

Iets anders, ik zag net in mijn lijstje van meeste populaire berichten dat er eindelijk na een paar jaar eens nieuw "meest bekeken bericht" is. Het gaat om "Voor de vogeltjes", het zal ook te maken hebben met het aankomende seizoen maar ik weet dat deze ooit door een andere site gelinkt is en ook regelmatig is gepind, dat zal ook wel helpen :-) Ik wil eigenlijk zelf nog wel eens op deze manier vogelvoer gaan maken, was erg leuk om te doen. 

Voor iedereen die komende week herfstvakantie heeft: geniet ervan!
Voor diegene voor wie de vakantie er alweer bijna op zit: fijn weekend!

4 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

lekker mutsie ! Ik vind alle mutsjes leuk maar hier in huize Stil worden ze eigenlijk niet gedragen. Misschien dat ik voor Christian nog iets leuks (Lees: vooral stoer) kan maken.

Danielle zei

Leuk en lekker warm! Ooit ga ik ook nog eens zoiets maken.....(ik heb helaas nog zoveel andere plannen)

Lief en Mooi zei

Wat een leuke stoere muts. Groetjes Talitha

Doortje Dartel zei

Ik kon vanmiddag die bollen niet laten liggen in de winkel.
Stoere muts is het geworden zeg! Ik krijg mijn jongens niet aan zo’n muts, maar de oudste dochter zag er ook wel wat in.
Eerst eens eentje voor mij zelf maken, ben wel benieuwd of zoiets dan wel weer staat.