donderdag 28 november 2013

In de categorie "te koop aangeboden".......
.......ik heb dit geweldige breiboek van Phildar liggen waar ik toch niets meer mee ga doen. 
Het is echt een prachtig boekje als je van retro patronen houdt. Het meest is breien, het jurkje op de pagina links hieronder is gehaakt. Alles met Nederlandstalige beschrijving, in totaal zo'n 40 patronen. Het boekje heeft enkele omgebogen hoekjes en restanten prijssticker op de cover, verder in goede staat.
Prijs 7,50 exclusief de verzendkosten (binnen Nederland 2,40 Versturen naar België is geen probleem, dan moet ik even nakijken wat de verzendkosten zijn)


Heb je interesse dan mag je een reactie onder dit bericht achterlaten....als je dan je e-mail adres erbij zet dan neem ik contact met je op.

 
4 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Die retrootjes zijn echt geweldig !Ik heb ook marktplaats weer volgeknald, yeah lekker opruimen!

lenteroos zei

Ik heb wel belangstelling maar wil eerst meer info over de maten. Gaat het tot 176 of worden de patronen in de Franse maten beschreven?

Mariette zei

Hoi, ik ga straks even voor je kijken of ik meer info heb voor je, heb het boekje nu niet bij de hand. Ik weet alleen dat de patronen in de "huidige" Phildar boeken altijd wat aan de kleine kant vallen. Ik laat het later op de dag hier weten.

Mariette zei

Ik heb even voor je gekeken, lenteroos, en de maten lopen van 2 tot en met 13 jaar wat overeenkomt met een lichaamslengte van 86 cm tot en met 156 cm, valt dus niet echt groot in mijn ogen. Als ik als voorbeeld een jurkje neem, modelletje net over de heup (ik geloof dat we dat tegenwoordig een tuniekje zouden noemen) dan zie ik een bovenwijdte van 42 cm, onderwijdte van 54 cm en een lengte van het jurkje zelf van 78 cm. Even als voorbeeld bij de grootste maat. Ik hoor het wel van je....