dinsdag 5 november 2013

Bynto


....aan het begin van dit schooljaar was ik op zoek naar een nieuwe lunchtrommel voor Sara. Het brood eten ging niet heel geweldig, dus daar moest ik iets mee doen. Ik zocht naar een trommel met vakjes en zag een aantal mooie bij verschillende webshops. Ik koos voor de bynto van Goodbyn. Sara zag het wel zitten, vooral de vrolijke stickers die ik erbij kocht waren een hit (en ja, ze zijn echt vaatwasmachinebestendig). Inmiddels zijn we een aantal weken verder en de trommel is een succes. Zo'n succes dat ik ook onderstaande mix and match set erbij heb gekocht. De dipbakjes zijn ideaal en de andere bakjes gebruik ik voor het 10-uurtje.
Ik probeer er iedere dag iets anders van te maken en het doel is bereikt, meestal komt de bynto leeg terug naar huis. Een afspraak hebben we wel gemaakt: eerst het broodje op en dan pas de rest ;-)))


 
 

11 opmerkingen:

Wilja zei

't is gewoon een feest om zo'n mooie broodtrommel en lekkere inhoud mee naar school te nemen.

groetjes Wilja

Mama C zei

Zie ik het goed dat de tussenschotjes echt tot bovenaan de deksel lopen, dat er dus geen brood oid in een ander vakje terechtkomt als de tas met trommel flink gehusseld wordt?

Mariette zei

Klopt helemaal mama C.....Sara neemt ook wel eens hummus mee, of sla met dressing er al doorheen. Dat blijft allemaal netjes gescheiden van het brood...echt ideaal (goh, lijkt wel alsof ik reclame aan het maken ben ;-)

Mama C zei

Dat klink goed!
Ik zit hier het brood nog weer in folie of plastic te verpakken voordat het de trommel in gaat, anders zit alles onder de hagelslag, smeerworst oid voordat ze gaan eten.
Voordeel van een broodtrommel (minder afval) gaat daardoor niet op en dat staat mij best tegen.
Ik ga eens even Googlen. Dank je!

Zaanse Zolder zei

echt geweldig ! verder dan 2 boterhammen smeren kom ik nooit. Gaat wel altijd op maar ik zal mijn knul eens verrassen, kijken hoe hij reageert en ook Laura natuurlijk!

KidzCreaties zei

Dat ziet er inderdaad wel gemakkelijk uit. Ons meisje heeft het nog niet nodig, maar wie weet voor later...
Bedankt voor de tip. Groetjes Kamala

Doortje Dartel zei

Ook voor volwassenen een goed idee.
Zo is de lunch gewoon een feestje.

Mama Maakt ... (Petra) zei

Wat een goed idee, zo wordt lunchen leuk! (hier komen ze tussen de middag gewoon thuis, maar ze zouden dit absoluut ook zo willen!)

Nancy De Smet Stikplezier zei

Mmm, wat een gezonde, kleurrijke, creatieve lunchen!
Mijn kids houden alleen maar van stuutjes met choco... alhoewel, met zo'n brooddoos zou daar wellicht wel verandering in kunnen komen!
Groetjes!

corina zei

Waar kun je ze kopen ik neem elke dag sla mee en zit dus met mijn dressing heb nu al vele bakjes geprobeerd en ben naar zoiets op zoek. Het ziet er leuk uit ook in z'n trommeltje.

Corina

Mariette zei

Hoi Corina,

Ik heb 'm besteld bij Kids at lunch, ik heb het tot nu toe alleen bij webwinkels gezien.