zaterdag 4 januari 2014

Crochet Along week 1


...hier is de eerste foto van m'n deken in wording. De eerste twee toeren zijn af. De eerste toer op haaknaald 5 en de tweede toer op naald 4. Ik heb 194 lossen gemaakt net zoals bij het originele patroon.

Wil je meer lezen over de keuze van m'n kleurtjes garen, dan kan dat hier

Als je meer wilt weten over de Crochet Along dan kun je op de banner klikken linksbovenaan mijn blog.

Op naar de volgende vrijdag.......ondertussen ga ik eens bedenken wat voor ander haakwerk ik ga beginnen. Ik heb wel een denkbeeldig lijstje dus het zal niet heel moeilijk zijn om iets te verzinnen.

3 opmerkingen:

Greetje zei

Het begin is er bij jou. Leuk! Ik ga vanavond starten als onze 3 kindjes in bed liggen. De oudste 2 mogen eerst de finale van de CupcakeCup kijken.
Ik vind het een erg leuk project en wil ook graag gaan beginnen. Succes met de deken. Zet je af en toe een foto op je blog? Ik zou af en toe ook een foto plaatsen op mijn blog.

Vlijtige Lies zei

Mooi begin! Deze kleuren zijn echt prachtig. Leuk idee,ik ga ook beginnen maar heb zoveel voorraad dat het daar van gemaakt moet worden...ik mag niets nieuws kopen...moeilijk! En wat ik het leuke ervan vind is dat je het naast je andere haak/brei werk kunt doen. Veel succes ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat,je kleuren zijn zo mooi.

Michelle zei

Mooie kleuren heb je uitgekozen! Vergelijkbaar met de kleurtjes die ik straks ga gebruiken ( ben nu nog met grijs bezig) Ik ga je deken in wording volgen ;)