zaterdag 15 maart 2014

Nieuwe Knipmode.....


.........deze viel vandaag op de mat en ik ben er heel erg blij mee. Voor wie het nog niet weet: er zit een mannenmode-bijlage bij en die is super vind ik! Mooie trendy overhemden, shirts en broeken......veel keuze en variatie. Ik heb nog Knipmode's uit de tijd (10 jaar geleden of meer?) dat er maandelijks een herenpatroon in stond maar daar zijn ze op een gegeven moment helaas mee gestopt en die patronen zijn ook inmiddels wel een beetje gedateerd.

Mijn man heeft de bijlage al een paar keer doorgekeken en het wensenlijstje ligt al klaar :-) Ik kreeg de laatste jaren toch wel regelmatig te horen als er een nieuw kledingstuk onder de machine vandaan rolde: weer niets voor mij gemaakt? ;-)
Terwijl ik voor ik begon met bloggen wel wat kledingstukken voor hem heb gemaakt, o.a. shorts en een gilet.....

Nu moet ik dus toch maar weer eens voor hem aan de slag.....en met deze patronen is het eigenlijk alleen nog maar moeilijk om te kiezen waarmee ik zal beginnen.....

Goed gedaan Knipmode! Dat mogen jullie vaker zo doen, 2 keer per jaar bijvoorbeeld.... (en de "gewone" Knip is deze maand trouwens ook erg de moeite waard)

Volgende week ligt het blad in de winkel, ik zeg: check it out! :-)

7 opmerkingen:

zigzag zei

inderdaad heel leuk zo'n mannenbijlage!

Annet Lugtenburg zei

Leuk he!!! Ik heb hem ook. Echt super gedaan.

Doortje Dartel zei

Leuk, nieuwe uitdagingen!
succes.

Isabelle zei

Wat leuk zeg, die mannenbijlage. Daar ga ik toh eens even naar kijken in de winkel volgende week! Ik vind het ook erg jammer dat de Knip gestopt is met de mannenpatronen.

Groetjes, Isabelle

jaimie zei

Hallo,

Super zo een mannenbijlage erbij.
Ik ben benieuwd naar je mannencreaties binnenkort.

Groetjes, Jaimie

Marguerite zei

Oh dat fleecevest ziet er leuk uit.
Moet de knip ook weer eens inkijken. Heb de laatste jaren de knip niet meer gekocht. Iedere keer als ik iets leuks zag was het voor grote maten. En om speciaal voor de knip mezelf tonnetje rond te gaan eten. Hahah... Maar deze ziet er veelbelovend uit.

corina zei

Ik heb zaterdag gekeken in de winkel maar daar was ie nog niet dus moet nog ff wachten. Ga hem wel kopen heb ik al besloten.

Corina