vrijdag 27 juni 2014

Even terug naar 2006.......


.....en in het bijzonder naar het WK van dat jaar. Toen borduurde ik een wuppie op een gekocht t-shirtje voor oudste.......deze is nu 8 jaar later natuurlijk helemaal actueel en wordt met veel plezier gedragen door jongste. Hij is al het derde kind die het shirt draagt dus met recht een succesnummer :-)

Het is een aaibaar patroontje want geborduurd met wolgaren wat ik later losgekamd heb, dat deed ik met de harde kant van een stukje klittenband.
Ik weet niet wie deze wuppie toen gedigitaliseerd heeft, er zoemt wel een naam in m'n hoofd rond maar helemaal zeker ben ik niet. En ik heb het patroontje ook niet direct voorhanden, het staat ergens op een van de vele cd-roms met borduurpatronen die ik bezit. Waar ik trouwens een aantal jaren geleden alles feilloos op kon terugvinden, maar dat is de laatste tijd toch wat minder geworden ben ik bang;-) Ik ben er te weinig mee bezig maar zou eigenlijk alles nog een netjes willen ordenen op een externe harde schijf of misschien toch op m'n laptop. Tips hiervoor zijn welkom ;-) Op zich staat alles wel onderverdeeld in mapjes per cd-rom....op onderwerp maar ook op designers......maar ik zou alles nog eens willen samenvoegen tot een overzichtelijk geheel.

Tot zover voor nu, fijn weekend alvast.....en ik kijk nu al uit naar de wedstrijd van a.s. zondag :-)))) Veel plezier voor wie gaat kijken!!!!!


2 opmerkingen:

Gerlily zei

Leuk hé als je zoiets naar jaren weer door kunt geven aan een ander kind. Liep van de week tegen hetzelfde aan, zocht een borduurpatroon en had grote moeite het te vinden, omdat ik er ook niet meer zoveel mee bezig ben. Fijn weekend.

Miss Creatuurtje zei

Zo leuk dat het weer met veel plezier gedragen wordt! Echt wel een heel mooi staaltje borduurwerk hoor!! En ze zijn nog altijd mee in de WK strijd dus het shirtje mag nog dienst doen! :-)