zondag 29 juni 2014

South Bay Shawl

M'n eerste South Bay Shawl is af, eind vorige maand had ik er al een voorproefje van laten zien. Ik zeg eerste omdat ik denk dat ik er nog wel eens een ga maken, het is een leuk patroon om te haken. 

Er zitten 4 bollen Fenna garen in en de shawl is gehaakt op naald 5.
Deze ga ik weggeven aan iemand die foto's van het haakwerk-in-uitvoering had gezien en er helemaal weg van was. Ik heb nog een aantal bollen over en ga er denk ik ook voor mezelf een omslagdoek van maken, maar waarschijnlijk wel een ander patroon, dat zie ik nog wel. (note to self: voor mezelf wel iets groter maken, ik denk 5 bollen Fenna)

Ik ben net een sjaal begonnen in vrolijke kleurtjes en voor de maand juli staat er ook weer wat naaiwerk op het programma. De CAL dekens zijn ook bij tot en met week 26 maar daar laat ik in een later stadium wel weer eens foto's van zien.

O ja, even iets anders: afgelopen week kreeg ik een nieuwsbrief in m'n mailbox en daarin stond dat de voorverkoop was begonnen voor Kreadoe 2014. Het is pas in november maar ik heb toch alvast een kaartje gekocht, kan ik niet meer gaan twijfelen ;-) In 2012 ben ik voor het eerst geweest, vorig jaar niet en nu heb ik in ieder geval al een leuk dagje uit in het vooruitzicht voor het najaar.

2 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Mooi geworden hoor. De bekende shawl. Steeds toch weer anders door het verschillende garen. ooh wat lees ik nu,zijn er al kaartjes te koop voor Kreadoo. Ik ben vorige jaar weer eens geweest en het was voor herhaling vatbaar. Ga snel op zoek.

Gerlily zei

Mooi geworden. Is ook heerlijk garen en een fijn patroon. Benieuwd naar de volgende.