zondag 9 november 2014

Uitdaging dag 1 en 2


De kop is eraf, het eerste kledingstuk van de 7 is een feit. Een Mareen jurkje in de maat 146/152. Blijft een super patroon vind ik, simpel en snel te maken maar zit perfect.
Ik moest een beetje puzzelen met de hoeveelheid tricot, dus de mouwen heb ik deels van effen zwarte tricot gemaakt. Misschien wel net zo leuk....

Gisteren heb ik wat deze uitdaging betreft alleen maar patronen overgetrokken en stof geknipt. Er lagen vanochtend 8 stuks kleding klaar om onder de naaimachine door te gaan waarvan de eerste dus inmiddels af is.

11 opmerkingen:

Miss Creatuurtje zei

Mooi! En inderdaad heel leuk dat de mouwen een ander kleurtje hebben!

Marguerite zei

Knap hoor! Dat je zoveel kledingstukken wil maken in zo'n korte tijd. Het is voor mij al heel lang geleden dat ik iets gemaakt heb. Toevallig vandaag wel al mijn verhuisdozen (4stuks) met lappen stof van de vliering afgehaald. Wie weet zit er nog wat moois bij.

Sabine zei

Wat blijft die Mareen toch steeds een mooi resultaat geven, hé. En die mouwen gedeeltelijk in een andere kleur... heel mooi gedaan. Enne... veel succes met het behalen van je doelstelling ;-)

Sandra zei

Prachtige jurk is het geworden! Die stof vind ik toch zo mooi, leuk gecombineerd met de zwarte mouwen.

Jos zei

leuk stofje! succes met de overige kledingstukken.

Firewoman zei

Leuke combinatie zo van de stoffen. Het geeft de jurk een extra accent. Wel knap om in zo'n korte tijd zoveel kledingstukken te maken. Maar vooral veel plezier toegewenst!

Neeltje

Juffrouw Tuttebel zei

Mareen is hier ook favoriet.
Mooie jurk en de stof is geweldig!

Bianca zei

Mooie jurk, succes met de rest!

huis tjokvol zei

mooi hoor

Vlijtige Lies zei

Mooie start!

corina zei

Mooie jurk, erg leuk zo die combinatie van de stoffen.
Veel plezier met het maken van de andere kleding stukken.

Corina