vrijdag 21 november 2014

Uitdaging dag 10 tot en met 14: alle 7 kledingstukken af.....


Op zaterdag 8 november begon ik, geinspireerd door Sandra, met de uitdaging om 7 kledingstukken in 14 dagen te maken. Hier en hier waren al eerdere resultaten te zien.
Vandaag de laatste drie: een shrug uit het blad B-Inspired in maat 152 van een heerlijk-warme-maar-o-zo-vreselijke-stof-om-te-verwerken. Dit vestje staat leuk bij onderstaand zwart/wit rokje en het eerste jurkje (blogpost 9 november)
En tenslotte nog twee eenvoudige rokjes. Alledrie de lappen van vandaag had ik al best lang in de kast liggen en het waren ook allemaal kleinere stukken stof van rond de 50 cm die ik hoognodig eens op moest gebruiken.
En dan is een recht rokje met elastiek in de taille altijd een goede optie... De paarse stof is een breistof en de zwarte een fleece met opgestikt zigzagband.
 
Het zijn allemaal vrij makkelijk te maken kledingstukken maar zonder deze uitdaging had ik ze niet gemaakt denk ik, iets met een stok achter de deur....en er zijn toch weer wat lappen uit de voorraadkast verdwenen.
 
Nu lekker lezen in de nieuwe La Maison Victor die ik vanochtend kocht......stukje pepernotencake erbij (door mijn man gebakken)....en dan eens gaan nadenken over wat ik hierna ga maken. Ik denk dat ik het dit weekend zoek bij de haakwerkjes, de kap blijft even over de machine.....:-) Fijn weekend!
 
 8 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Heerlijke post en wat een power! Zoveel gemaakt,leuk hoor. En weer nieuwe inspiratie opgedaan in het nieuwe blad? Wat ik er over hoor is positief! Misschien moet ik het blad ook eens kopen!Fijn weekend!

Joan's mix max zei

Knap hoor zoveel in korte tijd! en die caks ziet er ook lekker uit......

Juffrouw Tuttebel zei

Knap dat het gelukt is! Wat een prachtige kledingstukken heb je gemaakt, leuk om naar te kijken.
Fijn weekend!

Groetjes Arjanne

Gerlily zei

Mooie dingen heb je gemaakt en ja soms heb je een stok achter de deur nodig. Zo'n heerlijk gevoel ook als je weer een paar lappen hebt weggewerkt. Die cake ziet er heerlijk uit. Ik bakte een appelcake voor het weekend. Haak ze en een fijn weekend verder.

Sandra zei

Mooi gemaakt hoor, wat apart fleece met zigzagband. Het vestje vind ik ook super!

Danielle zei

Leuk dat he uitdaging gelukt is, soms heb je echt een stok achter de deur nodig he. Maar het zijn mooie kledingstukken geworden.

corina zei

Dat zijn weer mooie dingen die er onder de machine vandaan zijn gekomen.
Knap hoor doe het je niet na.
De cake ziet er ook erg lekker uit.

Corina

Doortje Dartel zei

Wat een leuke dingen heb je toch weer gemaakt! En met een stok achter de deur heb je een heleboel naaipower gekregen :).
Ik ga de nieuwe uitgave van het blad eens bladeren in de winkel.