maandag 2 maart 2015

Voorjaarskriebels.....


Nu ik toch nog in de flow van de vakantiewas zit, ben ik maar begonnen met het wassen van lappen stof. Eerst heb ik alle jongensstoffen geschikt voor voorjaar/zomer uit de kast gepakt, omdat ik met de jongenskleding wil gaan beginnen.  Dat zijn er dan altijd weer minder dan ik dacht te hebben. Het meeste wat er in de kast ligt is toch voor meisjes/dames.....vooral effen broekenstoffen in jongenskleuren heb ik niet zo heel veel, van stoffen met print heb ik wel het een en ander. Gelukkig heb ik nog wel wat denim gevonden. En gelijk de restjesbak nagekeken wat daar nog in zat voor accentjes en dergelijke...eens kijken hoever ik hiermee kom dit seizoen, bijkopen kan altijd nog.

Ik heb gekeken wat er al gewassen is en de rest gelijk in de wasmachine gedaan.
Vandaag wil het prima drogen met de harde wind. En dan ook nog zo'n mooie blauwe lucht erbij, dat vroeg om een paar foto's :-) Al begint de lucht op moment van schrijven wel erg te betrekken......Het is echt genieten van het voorjaar dat eraan zit te komen, alleen nog wel erg koud als je even buiten bent....
6 opmerkingen:

gertje zei

Heerlijk die foto's. Het voorjaar zit al lekker in de lucht. Ik ben benieuwd wat je gaat maken voor je zoons. Ik ga binnenkort ook weer aan de gang voor de jongste van 3,5.

huis tjokvol zei

wat een mooie lappen stof,ja hier regent het nu,dus snel van de lijn halen hihi.

Firewoman zei

Ziet er goed uit! Hier is er vooral regen, dus ik hoop dat je lappen inmiddels droog zijn.

Jenny zei

Lekker zo'n gekleurd lijntje met was!!

Vlijtige Lies zei

Vrolijk wasje!! Zo fijn nu de was af en toe weer buiten kan wapperen. En je lappen liggen klaar voor gebruik!

Tinneshobbyworld zei

Toffe foto's !!! Heel leuke en mooie stofjes trouwens. Ben echt benieuwd naar hetgeen je gaat creëren.

Nog een fijne dag, liefs Tinne