vrijdag 18 september 2015

Herfst in aantocht.....

  
Een paar weken geleden knipte ik de bloemen van de Hortensia Annabelle om ze te drogen. Vorig weekend maakt ik er deze krans van. Zo mooi, al die kleine bloemblaadjes in allerlei kleurschakeringen. 

 

 Zoals elk jaar zette ik ook weer wat herfstdecoratie op m'n witte kast. Het zijn elk jaar bijna dezelfde dingetjes die ik gebruik, dit seizoen kocht ik er berkenschijven en een zakje herfstblaadjes bij (allebei van de A.) Zie hier de foto van vorig jaar. Ik zal nog wel een keer samen met kleine zoon op zoek gaan naar kastanjes, die leggen we er dan ook bij.  

 Hier een foto van de appeltaart waar ik het aan het einde van de vorige blogpost over had. Inmiddels al weer op, maar het smaakte extra lekker met de appels uit eigen tuin :-)


En een nieuw seizoen vraagt ook om het een en ander aan nieuwe kleding. Ik heb wat lappen uit de kast getrokken en hoop dit weekend een begin te kunnen maken met het overtrekken van patronen, knippen etc. Ik heb veel plannen in m'n hoofd, er zijn ook best wel wat bepaalde kledingstukken hard nodig.....aan ideeën geen gebrek. Het Stoffenspektakel komt er trouwens binnenkort aan, ik ben er nog niet helemaal uit of ik er wel naartoe zal gaan, maar als ik ga wil ik toch in ieder geval voor die tijd weer eens een kledingstuk onder de naaimachine vandaan getoverd hebben. Wordt vervolgd......

Fijn weekend! Groetjes, Mariette

4 opmerkingen:

Gerlily zei

Heerlijk herfst. Hier ook al in huis en vanavond pompoenen gekocht. Fijn weekend.

Inspinration zei

Ik neem me elke keer weer voor mijn huis qua thema in te richten, maar elke keer vergeet ik het weer, leuk hoor!

Marguerite zei


Eigenlijk wil ik het liefst nog naar de boot.
En heerlijk in het zonnetje zitten.
Maar als ik al die mooie herfstkleuren en creaties zie vind ik dit toch ook wel leuk.

Brocante hobbykamer zei

Mooi die hersftkleuren in de witte kast!