woensdag 2 september 2015

Mariette ruimt op......


.......en dat levert bij elkaar een flinke stapel patronen op die vanaf nu per stuk op marktplaats staan. Alle advertenties zijn hier te zien. 
Heel veel Farbenmix, Abacadabra, Roos, CZM en nog wat enkelingen zoals Eva en Blixem. Meest meisjespatronen, een aantal voor jongens.
Het is teveel om hier een lijst te gaan publiceren, dus verwijs ik jullie graag naar bovenstaande link, die ook zoveel mogelijk up-to-date gehouden zal worden.
Ik plaats de link op diverse plekken dus het kan zijn dat bepaalde patronen snel gereserveerd zijn. Mocht je patronen van me over willen nemen dan het liefste reageren via marktplaats. Ik behandel mailtjes op volgorde van binnenkomst. De prijzen zijn vast en exclusief verzendkosten.

Dat even over het praktische deel, nu nog even over het waarom. Voordat er mensen gaan denken dat ik ga stoppen met kleding maken.....dat is niet het geval. Veel patronen gaan tot en met maat 152 en daar is m'n dochter inmiddels al uitgegroeid. 
Ik hou nog genoeg patronen over en ik hoop eigenlijk door m'n voorraad wat uit te dunnen meer inspiratie te krijgen. Klinkt misschien tegenstrijdig, maar "less is more", denk ik. Meer overzicht, meer ruimte, meer tijd om daadwerkelijk achter de naaimachine te zitten, dat is mijn doel :-)

4 opmerkingen:

Juffrouw Tuttebel zei

Zo wat een opruiming, begrijp je helemaal op een geven moment worden ze te groot.
En opruimen geeft weer rust en tijd voor nieuwe ideeen.
Succes met de verkoop!

Marguerite zei

Ik heb ook een doos vol met Roos patronen liggen. Meiden willen het niet meer aan. Zitten in de volwassen maten. Maar weg doen....

Thea zei

Zo, jij bent goed bezig! Maar soms moet je wel, alles bewaren is ook geen optie.
Geeft wel een heerlijk gevoel zo'n opgeruimde kast.
Ik zie al meer mensen die stoffen aan het opruimen zijn.

Fijne week verder.

Zaanse Zolder zei

Allemachtig, dat zijn er aardig wat!