donderdag 14 januari 2016

Mix 'n Match cal week 1


Week 1 van de Mix 'n Match cal. Ik dacht haaknaald nummer 5 te gaan gebruiken maar ben toch voor maatje kleiner gegaan, nu dus op naald 4. Het aantal steken is 223.
Wil je meer weten over het garen dat ik gebruik dan kun je hier klikken. 
Ik doe ook mee aan de Lossen & Vasten cal, maar daarover later meer. Ik zal regelmatig, niet strict elke week, een update van m'n vorderingen plaatsen. Wel met aparte blogposts voor de beide dekens, dat vind ik later handiger met terugkijken via de labels en ook omdat de ene cal eerder eindigt dan de andere. Wel leuk om weer aan zo'n cal mee te doen, vorig jaar heb ik overgeslagen en zowiezo erg weinig gehaakt, dus ik zit er weer helemaal in nu (en hopelijk aan het einde van het jaar met een kleinere wolvoorraad)

4 opmerkingen:

Marguerite zei

Ohh dit is ook al zo leuk. Doe al met zoveel dingen mee dat ik dit voorbij laat gaan. Snik. Helaas...

Vlijtige Lies zei

Kijk gezellig hoor weer een keer meehaken! Ziet er nu al erg lief en mooi uit. Ik haak dit jaar een keer niet mee, na 3 dekens . Al slaat de twijfel wel steeds toe als ik op FB alles zie en lees. Wie weet. Succes!

Inspinration zei

Gaaf, je bent al begonnen! Ik maakte op 1 januari mijn 2015 CAL af, ik wacht nog even een paar weken af, ik ben nog niet helemaal overtuigd van deze.

riakaartenencreaties zei

Ik ben ook begonnen met lossen,n vasten cal.
Maar ik loop wel een week achter want mijn wol is zaterdag pas binnengekomen.
Nadat het was uitverkocht.
Laat binnenkort mijn voorderingen zien.
Grts Ria