zondag 8 oktober 2017

Bloglovin'


Gebruiken jullie ook Bloglovin'?
Ik vind het zo'n handige app op m'n telefoon, vooral tijdens een verloren kwartiertje, ergens wachtend bijvoorbeeld....
Even fijn wat inspiratie opdoen en mooie dingen bekijken.
Ik volg en lees jullie blogs eigenlijk op 2 manieren, via m'n bloglijst alhier op mijn blog zelf en via bloglovin'.
Die lijsten lopen niet 1 op1 gelijk, op bloglovin' volg ik deels dezelfde blogs en nog meer. In mijn bloglijst staan ook heel wat blogs die inmiddels inactief zijn jammergenoeg dus daar moet ik binnenkort maar eens naar kijken. 

Maar terug naar de app...wat ik fijn vind is dat je in een oogopslag de nieuwste posts ziet. En je kunt reageren op verschillende manieren, of via de app of doorlinken naar het blog (wat ik meestal probeer, bij wat minder tijd is er de mogelijkheid om een "love" te geven aan een bepaalde blogpost)
Als jullie willen en dat nog niet doen, mijn blog kun je hier volgen, of via het bloglovin' logo aan de linkerkant van mijn blog :-)

Met betrekking tot het crea-gebeuren gebeurt er hier vrij weinig op het moment, ik haak af en toe een paar strepen aan de granny stripe deken, dat is het wel. Helaas ben ik even te druk met andere dingen, hopelijk heb ik binnenkort meer hobbytijd (kom maar op, herfstvakantie ;-)

***Edit*** Blijkbaar is een paar jaar geleden er iets veranderd waardoor de views bij Bloglovin' niet bij de bloggers zelf meetellen. Dat is aan te passen en dat ga ik ook doen. Sofie attendeerde mij erop, waarvoor dank, hier kun je erover lezen op haar blog, inclusief link naar de oplossing.

9 opmerkingen:

Haak en Pen zei

Ja ik heb Bloglovin, maar ik gebruik het erg weinig
ik ben een groot fan de app Feedly, die voldoet op een of andere manier aan mijn wensen
als we elkaar maar kunnen volgen, niet waar
fijne zondag, Manon

Mariette zei

Daar heb je helemaal gelijk in, Manon. Die app ken ik niet, maar zal ik zeker eens opzoeken. Altijd leuk om te weten wat er nog meer is op dat gebied. Jij ook nog een fijne dag!

Sofie zei

Ik gebruik Bloglovin zelden of nooit eigenlijk. Vroeger wel. Maar door het aanvinken van de post die je leuk vind op een blog, weet de eigenares dat niet. Want die worden niet doorgestuurd naar de blogster. En ook als je een blog via bloglovin leest, krijgt de blogster de views niet... Dat zorgde jaren geleden voor enige tumult in blogland.
Zie https://lekkerbekkenmaar.blogspot.be/2015/05/bloglovin-tip.html

Succes!

Tinneshobbyworld zei

Heb helaas geen Bloglovin. Wel geprobeerd ermee te beginnen maar nooit voortgedaan wegens tijdgebrek. En als ik het lees ziet het er wel interessant uit. Misschien dan toch? :-))

Alvast eeen fijne zondag, groetjes Tinne

Mariette zei

Dat wist ik niet, ik ga er eens over lezen. Ik klik wel bijna altijd op "view original post", dan telt het toch wel als view? Ik ga je stukje erover straks lezen. Dank je voor je feedback!

Mariette zei

Hmmm, ik wist dit wel over "The link within" Die heb ik toen om die reden verwijderd. Maar interessant stukje Sofie, ik ga dat zeker even aanpassen. Bedankt voor de tip!

Gerlily zei

Ik hou de meeste blogs gewoon zelf in de gaten. Dat vind ik gewoon rustiger. Kijken of er iets nieuws is, zo nu en dan.

Nina Hobbysite zei

Ik gebruik al heel lang bloglovin. Vind een fijne app. Zowel op tablet als op telefoon. Alleen maak ik blogjes wel via blogger en niet via bloglovin.

Thuis bij Corrie zei

Ik ken de app niet. Maar ik moet zeggen dat ik wel op mijn telefoon op blogger kijk, maar het meest reageer via de computer. Ik vind het toch handiger en vooral makkelijker typen.