donderdag 20 januari 2011

En dan opeens.........

.....merk je dat je geen zin meer hebt in het maken van winterkleding. Meestal gaat dat pas een beetje spelen rond 1 februari in mijn geval, maar nu dus eerder. Alleen heb ik al wel het een en ander geknipt liggen en dat wil ik nog snel afmaken, en dan zit ik denk ik al aardig dicht tegen 1 februari aan. Dat zijn o.a. een Druber en setje ABC 112 voor Sara.
De lappen fleece die ik nog aan wilde breken blijven dus waarschijnlijk tot augustus in de kast liggen. Het lijstje wat ik heb gemaakt aan de zijkant van m'n blog ga ik niet helemaal meer volgen, maar ik probeer nog steeds zover mogelijk te komen met de uitdaging, het 20:11 gedeelte dan ;-) UWYH had ik min of meer al gebroken toen ik wat lapjes van anderen heb overgenomen, al waren het stuk voor stuk geen grote stukken stof. En dan is er ook nog een nieuwe stoffenwinkel in Zwolle geopend waar ik binnenkort een kijkje wil nemen............;-)
Vanavond nog wel een jurk voor mezelf afgemaakt, die zal ik op een ander tijdstip bloggen.

2 opmerkingen:

Stina zei

Hoiii, heb zelf ook veel achter de naai machine gezeten, maar nu komt het er echt niet meer van, veels te druk met andere dingen, hihi...

Goed weekend groetjes stina

Cindy zei

Tja.... met het heerlijke voorjaarszonnetje van de afgelopen dagen ook wel erg begrijpelijk!